Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.
Glennis Grace Live in Concert - Met haar eigen band Tickets

Glennis Grace Live in Concert - Met haar eigen band Tickets

Concert Glennis Grace – Chalet Fontaine Kaatsheuvel
Op 22 december 2012 reist Glennis Grace af naar het altijd gezellige Brabant. In Chalet Fontaine in Kaatsheuvel zal zij samen met haar eigen live band een spetterend optreden verzorgen. Tickets hiervoor zijn nu te koop. Het stijlvolle concert van Glennis Grace in Chalet Fontaine in Kaatsheuvel is voor iedereen toegankelijk. De officiële kaartverkoop loopt via Ticketpoint. Alle kaarten voor Glennis Grace in Chalet Fontaine zijn vrije staanplaatsen. Koop dus nu tickets en bepaal zelf hoe dichtbij en hoe vooraan u tijdens het optreden van Glennis Grace zal staan!

Na het optreden van Glennis Grace volgt nog een spetterende afterparty!

Glennis Grace optreden
Glennis Grace is een zeer gewaardeerde zangeres en draait al enige jaren mee aan de top van de Nederlandse muziek. De carrière van Glennis begon al op zestienjarige leeftijd tijdens een optreden in de soundmixshow. Haar vertolking van Whitney Houston leverde haar haar eerste platencontract op. In 2005 heeft Glennis Grace bovendien Nederland vertegenwoordigd tijdens het Eurovisie Songfestival. Helaas bleek de titel van haar nummer ‘My Impossible Dream’ gelijk aan het behalen van de finale, Glennis Grace kwam niet door de voorrondes van het songfestival heen. Hierna besloot Glennis een nieuwe weg in te slaan door Nederlandstalig te gaan optreden. Dankzij haar vertolking van het nummer ‘Afscheid’ van Volumia in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ had ze direct een nummer 1 hit te pakken. Deze stijgende lijn weet Glennis door te zetten, met als kers op de taart zowel in 2012 als in 2013 een groots solo optreden in de Heineken Music Hall. Tickets voor Glennis Grace Heineken Music Hall 2013 zijn eveneens via Ticketpoint te koop. Voordat het zover is zal Glennis echter eerst samen met haar live band een fantastisch optreden verzorgen in Chalet Fontaine. Koop hiervoor nu uw kaarten!

Chalet Fontaine Kaatsheuvel Glennis Grace
Chalet Fontaine is een zeer bekende feestlocatie in Kaatsheuvel, Brabant. Deze bijzondere evenementenlocatie bestaat al ruim 25 jaar en is opgericht door Cateraar en Topkok Luuk Broos. Oorspronkelijk was Chalet Fontaine een luxe doktersvilla. Onder leiding van Luuk Broos is Chalet Fontaine omgebouwd tot een fantastische evenementenlocatie. 25 jaar later is de reputatie en het succes van Chalet Fontaine ongekend. Grote artiesten als Marco Borsato, Frans Bauer en René Froger hebben in de afgelopen jaren diverse malen mini concerten gegeven op deze unieke locatie. Nu is het tijd om Glennis Grace aan dit rijtje toe te voegen. Op 22 december 2012 treedt Glennis Grace op in Chalet Fontaine. Het concert zal begeleid worden door haar eigen live band. Tickets zijn nog te koop. Als u nu kaarten koopt voor het concert van Glennis Grace krijgt u de kans zelf het motto van Chalet Fontaine te ervaren. De klant is hier namelijk altijd koning.

Nieuws concert Glennis Grace Chalet Fontaine
Houd voor het laatste nieuws rondom het concert van Glennis in Chalet Fontaine de website van Glennis Grace in de gaten. Ook haar twitterpagina bevat regelmatig nieuwtjes rondom optredens.

Tickets bestellen

Geen voorstellingen gepland.

Schijf nu in voor de Ticket Alert van Ticketpoint en ontvang via email als eerste informatie over de voorverkoop van je favoriete artiest(en) of evenement(en).

Links

Klantenservice
Facebook