• Als eerste een ticket-ALERT, Early Bird actie en/of overige aanbiedingen ontvangen?
Volg ons op twitter »

evenement

MAX Proms 2013 Tickets

MAX Proms 2013 Tickets


10e Editie Concert MAX Proms 2013 Jaarbeurs Utrecht

Tickets voor lustrum MAX Proms 2013 Jaarbeurs Utrecht kopen? Ticketpoint is hiervoor het officiële verkooppunt! Al 9 keer eerder werd door Omroep MAX de MAX Proms georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Iedere editie vormen andere artiesten de hoofdacts. Dit jaar zijn de artiesten die optreden o.a. Tavares, The Three Degrees, Edsillia en The New London Chorale. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het Metropole Orkest. De kaartverkoop is reeds gestart, dus koop nu uw kaarten voor concert MAX Proms op 7 en 8 december 2013.

« terug naar het overzicht meer »

Kaarten MAX Proms 2013 Jaarbeurs Utrecht

Dit jaar zijn er voor maar liefst 2 muzikale shows van de MAX Proms tickets te koop. Voor MAX leden is er een speciale MAX leden korting. Deze MAX leden korting bedraagt €7,50 per ticket. Via Ticketpoint is het uiteraard mogelijk kaarten voor MAX Proms 2013 met korting te kopen. Dit jaar is er net als bij voorgaande edities ook een kerstdeel in de show. Tijdens deze kerstshow zorgen de aanwezige artiesten voor een waar MAX kerstconcert. Het andere deel van de show bestaat uit populaire en herkenbare klassieke nummers.

Velen van u hebben in het verleden staan swingen op “Heaven Must Be Missing an Angel” en “More than a Woman” van Tavares en “When will see you again” en “Dirty Ol' Man” van The Three Degrees. Onder leiding van het Metropole Orkest komen deze tijden in de Jaarbeurs te Utrecht weer tot leven. De MAX Proms zullen wederom op televisie worden uitgezonden tijdens de feestdagen op televisie.

Voor een middag/avond meezingen, meedansen en genieten bij MAX Proms 2013 Jaarbeurs Utrecht zijn de tickets nu te koop!
Geen voorstellingen gepland
© Copyright Ticketpoint 2014
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV