Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.
MAX Proms 2015 Tickets

MAX Proms 2015 Tickets

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor 'MAX Proms 2015'.
 
Met optredens van: Tavares | The Three Degrees | Tony Hadley | The New London Chorale | The Barry White Experience | Metropole Orkest | The Inspirational Community Gospel Choir.
 

Zaterdag 12 en zondag 13 december 2015 - Jaarbeurs Utrecht
 
In 2015 bestaat MAX 10 jaar op radio en televisie. Om dit te vieren organiseert MAX de feestelijkste Proms ooit!

In 2013 zorgden Tavares & The Three Degrees voor een memorabele tiende MAX Proms. Het publiek was toen getuige van een spetterende show vol bekende hits als ‘Heaven must be missing an angel’ en ‘Dirty old man’.  Beide groepen zongen uiteraard in eigen formatie, maar ook gezamenlijk werden spetterende nummers opgevoerd. Dit jaar belooft het wederom een swingend spektakel te worden.
 
Kent u Spandau Ballet nog? De Britste popgroep onder leiding van Tony Hadley scoorde in de jaren 80 hit op hit. Uit de jaarlijkse Top 2000 van NPO Radio 2 is de groep met jaarlijks maar liefst drie noteringen niet weg te denken. Frontman Tony Hadley komt speciaal voor MAX naar de Jaarbeurs om Spandau Ballets grootste hits te zingen. Met zijn herkenbare stem brengt hij uiteraard het prachtige ‘True’, het swingende ‘Gold’ en ook het gevoelige ‘Through the barricades’ zal zeker niet ontbreken.

Het Britse The New London Chorale behoeft eigenlijk geen toelichting: de groep hoort al jaren bij de MAX-familie. Onder leiding van de in 2013 overleden pianovirtuoos Tom Parker populariseerde de groep tientallen klassieke nummers.
 
De helaas  in 2003 overleden legende Barry White zit nog in menig soul- en discohart. Zanger Eric Conley heeft dezelfde diepe, rauwe stem als zijn grootste voorbeeld. Met The Barry White Experience brengt Conley een hommage aan Barry Eugene Carter, ofwel: Barry White.
 
Natuurlijk mag het Metropole Orkest niet ontbreken. Het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld deelde al het podium met diverse wereldartiesten. Onder leiding van Chef-dirigent Jules Buckley zorgt het Metropole Orkest voor de muzikale begeleiding.
 
The Inspirational Community Gospel Choir zorgt voor de ideale kerstsfeer. Dit gospelkoor bezorgt al jaren kippenvel bij alle aanwezigen in De Jaarbeurs en zal deze edititie álles op alles zetten om wederom een bijzonder optreden te geven.
 
Komt u ook op feestelijke wijze het jaar uitluiden op de twaalfde MAX Proms? Hef met ons het glas op 10 jaar MAX én op een mooi 2016.
 
Lid van MAX? Dan ontvangt u 20% korting op uw tickets!
 

Rang         
Reguliere ticketprijs
Reguliere ticketprijs i.c.m. 20% MAX Ledenkorting
  Geldig vanaf 01.10.15                    Geldig vanaf
01.10.15              
Diamant € 49,50 € 39,60
Rang 1 € 39,50 € 31,60
Rang 2 € 34,50 € 27,60
Rang 3 € 24,50 € 19,60
Rang 4 € 17,50 € 14,00

Tickets bestellen

Geen voorstellingen gepland.

Schijf nu in voor de Ticket Alert van Ticketpoint en ontvang via email als eerste informatie over de voorverkoop van je favoriete artiest(en) of evenement(en).

Links

Klantenservice
Facebook