Willkommen bei Ticketpoint

Ticketpoint ist der offizielle Händler von Tickets für Konzerte, (Sport-) Veranstaltungen, Festivals und Theateraufführungen .

Reviews

8.4 / 10 Basierend auf 1297 Bewertungen in den letzten 12 Monaten.

92% empfiehlt Ticketpoint basierend auf 8046 Bewertungen.

Die jüngsten Kundenbewertungen von Ticketpoint.
10

Bewertung 08 Dezember 2019

Hartstikke goed

Elvira Broeders gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Had nog nooit op deze manier tickets gekocht maar het ging heel snel waarvoor dank

1

Bewertung 07 Dezember 2019

Snelle beslissers worden afgestraft

Nico gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 1

Empfiehlt Ticketpoint: Nee

Heel lang gewacht op een concert en toen het werd aangekondigd direct tickets besteld op de eerste rij.nnRuim 2 weken later wordt er simpelweg medegedeeld dat deze tickets niet verkocht hadden moeten worden en het is ingeruild voor slechtere zitplaatsen.

10

Bewertung 07 Dezember 2019

Top

Petra Borst gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Hele goede service's. Nooit problemen bestel altijd toppers kaarten en CD's ..ngaat altijd goed! ud83dudc4d

7

Bewertung 07 Dezember 2019

Top

Esther gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 7

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Was zo geregeld, dames allemaal blij, weet nu al wordt een geweldige avond, groet, Esther xx

10

Bewertung 06 Dezember 2019

Super netjes geregeld

Marja gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Koop hier altijd mijn kaartjes dit is veilig en goed voor elkaar

10

Bewertung 06 Dezember 2019

super gemakkelijk

wendy Baldewijns gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

/

10

Bewertung 06 Dezember 2019

Duidelijk en makkelijk

Corry Sloof Meij gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Snel en makkelijk te vinden wat je wilt kopen. Niks op aan te merken.

8

Bewertung 06 Dezember 2019

Vlot, Save en Simpel

Lieka gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Mooie service!

10

Bewertung 06 Dezember 2019

Alles werkte prima, wachtrij is overzichtelijk gepresenteerd

Janneke gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Vaak problemen met kopen van kaartjes omdat je dan in een wachtrij staat maar uiteindelijk dus alsnog achter het net vist, nu met concreet aantal mensen voor je in een wachtrij lekker overzichtelijk. Verder blijf ik me verbazen dat er nog steeds externe partijen zijn die nog voordat de verkoop gestart is al kaarten aanbieden maar dan voor een hogere prijs. Daar moet toch iets op te bedenken zijn dat dit soort malafide organisaties zoals https://www.onlineticketsshop.com/toppers-in-concert-tickets of https://www.4alltickets.nl/nl/toppers-in-concert-tickets.html niet aan al die kaarten kunnen komen? Of krijgt Ticketpoint hier dan zelf ook weer commissie over en werken ze juist samen? Blijft curieus...! En enorm hinderlijk uiteraard.

9

Bewertung 06 Dezember 2019

Goed en snel

Diana gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Erg fijn dat je ook getipt wordt

8

Bewertung 06 Dezember 2019

Vriendelijke medewerkster en snel en goed geholpen

Iris gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Goed en makkelijk

8

Bewertung 05 Dezember 2019

Uiteindelijk gelukt

Bianca gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Er zijn ieder jasr weer inlogproblemen. Soms moet je wel 5x proberen om op de site te komen. Moet in de huidige tijd toch op te lossen zijn.

9

Bewertung 05 Dezember 2019

Altijd snel en duidelijk

Reza gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Eenvoudig je tickets bestellen voor elk evenement. Top!

10

Bewertung 05 Dezember 2019

Duidelijk

Ariu00ebtte Verhaage gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Makkelijk

8

Bewertung 05 Dezember 2019

Fijne bestelauto voor tickets

Amdrea gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

1 nadeel is dat ik zelf geen vak, plaats kon selecteren in de voor verkoop.

9

Bewertung 05 Dezember 2019

Gaat bijna altijd goed

Anne gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Soms is kaarten bestellen tu00e9 spannend, de tijd tikt door (of loopt af) en dan ben je je wachtwoord kwijt ud83eudd37ud83cudffbu200du2640ufe0fMaar eenmaal binnen ben je blij!

10

Bewertung 05 Dezember 2019

Uitstekend, makkelijk, overzichtelijk fijne betrouwbare site

Alexandra gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Na het concert van Waylon had je als fan de mogelijkheid om als eerste de tickets voor volgend jaar te regelen. Via een email kon ik de tickets direct reserveren. Wat een gemak. Super snel was het geregeld en met als keuze uitgestelde betaling. Super. Op deze manier pies je niet naast de pot.ud83dude01

6

Bewertung 05 Dezember 2019

Eenmaal ingelogd gaat het wel

Mirjam gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 6

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Toppers kaartjes bestellen is elk jaar een stressmomentje. Checken of beide accounts nog werken, op tijd klaar zitten, hopen dat het inloggen goed gaat en dan in de wachtrij tot je aan de beurt bent. Tijdens het boeken hopen dat alles goed blijft gaan, anders kun je weer opnieuw beginnen.nDit jaar het goede nieuws dat er geen afzonderlijk Toppers account nodig is, dus dat gaat de goede kant op. Inloggen met mailadres zou voldoende moeten zijn, jippie.nnHet inlogmoment is daar, op tijd klaar zitten want anders maak je geen schijn van kans. Maar het inloggen lukt niet! Klantenservice werkt niet in het weekend! Weer stress, wat gaat er fout? Van ellende opnieuw proberen en uiteindelijk lukt het! Geen idee wat er fout was gegaan maar dat boeit op dat moment ook niet. Gelukkig heb ik maar 1500!! wachtenden voor me maar het gaat razendsnel. Helaas zijn alle goede plekken weg, dus ik wilde op een andere dag proberen maar ik kon selectie niet vinden om een andere dag te kiezen, dan maar verder zoeken naar fatsoenlijke plekjes. Uiteindelijk 4 plekjes kunnen bemachtigen op andere plek. Verder gaat betalen wel snel en makkelijk...

9

Bewertung 05 Dezember 2019

Perfect

Daniu00eblle gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Goede verdiensten en s el geregeld.

7

Bewertung 05 Dezember 2019

Goed, 1 minpunt

Wendy gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 7

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

We hadden golden circle tickets. Na het concert nog een mini concert. De vloermensen werden toen ook toegelaten tot de golden circle met als gevolg dat wij achteraan stonden

10

Bewertung 05 Dezember 2019

Makkelijk en snel kaarten bestellen

Carla Kelderman gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Prima ticketbureau makkelijk en snel kasrten bestellen. Ook houden ze je op de hoogte door extra informatie te sturen. Prima service!

9

Bewertung 05 Dezember 2019

Prima

Jacqueline gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Prima site, overzichtelijk....

10

Bewertung 05 Dezember 2019

kaarten vlot kunnen bestellen

Sabrina gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

kaarten vlot kunnen bestellen

9

Bewertung 05 Dezember 2019

Snel en goed geregeld

Eva gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Snel en goed geregeld

10

Bewertung 05 Dezember 2019

Uitstekend

Arthur gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Bestellen en via de mail direct alles binnen. Top.

Kundenservice