Willkommen bei Ticketpoint

Ticketpoint ist der offizielle Händler von Tickets für Konzerte, (Sport-) Veranstaltungen, Festivals und Theateraufführungen .

Reviews

8.3 / 10 Basierend auf 1338 Bewertungen in den letzten 12 Monaten.

91% empfiehlt Ticketpoint basierend auf 8231 Bewertungen.

Die jüngsten Kundenbewertungen von Ticketpoint.
10

Bewertung 23 Januar 2020

Goede site

Joyce gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Goederen makkelijke site. Ook qua betalen

6

Bewertung 21 Januar 2020

Prima, makkelijk

Coen gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 6

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Prima, makkelijk. Maar kaartje was al met al niet goedkoop.

8

Bewertung 16 Januar 2020

Snel en makkelijk

Frans gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Makkelijk en snel

5

Bewertung 15 Januar 2020

Geen zitplaatsen naast elkaar.

Trudie gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 5

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Tegelijk kaartjes besteld voor Toppers in december en we zitten niet naast elkaar.

8

Bewertung 15 Januar 2020

Snel en gemakkelijk

Bart gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Snel beslist, snel gekocht, duidelijke instructies over de faciliteiten voorafgaande aan het evenement

10

Bewertung 15 Januar 2020

Werkt prima

Ans gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Werkt prima

6

Bewertung 15 Januar 2020

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of pos

Radjinder gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 6

Empfiehlt Ticketpoint: Nee

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of posT

9

Bewertung 15 Januar 2020

Prima

Rein gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Makkelijk, snel en goed

10

Bewertung 15 Januar 2020

Goed

A gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Tickets kwamen per direct via de mail.

8

Bewertung 15 Januar 2020

Prima hoor

Rolf gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Zelfde als bij andere aanbiedersnPositief was dat toen ik via ticketswap kocht ik de tickets meteen in mn mail hadnnIk heb wel tips hoe je kunt verbeteren, maar dat gaat via mn bedrijf party Review. Bij interesse kunt u me bellen op 0638640923 of mailen op t opgegeven e-mailadres.nnDaarom heeft nu niet de Max score er zijn altijd wel verbeteringen, niet?

9

Bewertung 15 Januar 2020

prima ervaringen mee

Henk Weggemans gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

bestellen ging prima en eenvoudig

10

Bewertung 15 Januar 2020

Goed en safe bestellen en betalen.

Elly gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Eenvoudig bestellen.snel en makkelijk.

8

Bewertung 15 Januar 2020

gewoon goed

Ria gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Tickets altijd op tijd binnen

6

Bewertung 15 Januar 2020

Te ingewikkeld

Annemiek gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 6

Empfiehlt Ticketpoint: Nee

Idem

10

Bewertung 15 Januar 2020

Makkelijk en leuk voordeel

Annet gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Makkelijk bestellen en leuk voordeel

10

Bewertung 15 Januar 2020

Snel,simpel

Mitch gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Snel en makkelijk tickets geregeld voor toppers

8

Bewertung 15 Januar 2020

bestellen van een kaartje ging erg snel

ad gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

het bestellen van een kaartje ging vlug en snel. De website wijst zichzelf.

8

Bewertung 15 Januar 2020

Net zo makkelijk, maar dan goedkoper

Lesley gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Door bij Ticketpoint te bestellen, kreeg ik mijn tickets voor een euro goedkoper.

3

Bewertung 11 Januar 2020

Niet zo goed

Johan gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 3

Empfiehlt Ticketpoint: Nee

Heb na 2 weken nog geen kaarten

9

Bewertung 11 Januar 2020

Zeer goed

Hetty gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 9

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Het is heel duidelijk vermeld hoe je tickets kunt bestellen . De tickets zijn netjes per post verstuurd.

8

Bewertung 10 Januar 2020

Prima, snelle service

Wendy gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 8

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Website is duidelijk en overzichtelijk en kunt snel de bestelling afronden.

10

Bewertung 10 Januar 2020

Super makkelijk kaartjes bestellen

Carla Hertog gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Makkelijk te bestellen

1

Bewertung 09 Januar 2020

Verdrietig!

Marianne gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 1

Empfiehlt Ticketpoint: Nee

Mijn zoon en ik voor Kerst dezelfde gedachten hadden, hebben we elkaar 2 tickets voor Waylon gegeven. 2 Zielen, 1 gedachte.nnNog contact met jullie hierover gehad en later via mijn Ticketpoint vernomen dat jullie de tickets, ook niet vanwege deze toevalligheid wilde terug nemen. Dan had ik de verzekering moeten afsluiten, wat onzin is, want dat had geen raakvlak met mijn vraag om de tickets te annuleren. Trouwens als ik ziek zou zijn, heb ik mijn eigen doorlopende reis- en annuleringsverzekering, die ook evenementen dekt!nHeel jammer dat jullie geen coulance wilde tonen, hierbij dus een klant minder !!!

10

Bewertung 08 Januar 2020

Perfect

Kimberly gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Alles is duidelijk de volgende keer zou ik hier weer mijn tickets bestellen.

10

Bewertung 08 Januar 2020

Super

Saskia gibt Ticketpoint eine durchschnittliche Punktzahl von 10

Empfiehlt Ticketpoint: Ja

Snelle service en afhandeling

Kundenservice