Welcome to Ticketpoint

Ticketpoint is the official dealer of tickets for concerts, (sports) events, festivals and theater performances.

Reviews

8.3 / 10 Based on 1337 reviews in the last 12 months.

91% recommends Ticketpoint based on 8233 reviews.

The most recent customer reviews of Ticketpoint.
8

Judged by 24 January 2020

Prima

Tonny gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Prima

8

Judged by 23 January 2020

Snel geregeld

Marion gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Installeren en het gaan gebruiken van de app vond ik spannend, maar ging wonderbaarlijk goed

10

Judged by 23 January 2020

Goede site

Joyce gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Goederen makkelijke site. Ook qua betalen

6

Judged by 21 January 2020

Prima, makkelijk

Coen gives Ticketpoint on average a 6

Recommends Ticketpoint : Ja

Prima, makkelijk. Maar kaartje was al met al niet goedkoop.

8

Judged by 16 January 2020

Snel en makkelijk

Frans gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Makkelijk en snel

5

Judged by 15 January 2020

Geen zitplaatsen naast elkaar.

Trudie gives Ticketpoint on average a 5

Recommends Ticketpoint : Ja

Tegelijk kaartjes besteld voor Toppers in december en we zitten niet naast elkaar.

8

Judged by 15 January 2020

Snel en gemakkelijk

Bart gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Snel beslist, snel gekocht, duidelijke instructies over de faciliteiten voorafgaande aan het evenement

10

Judged by 15 January 2020

Werkt prima

Ans gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Werkt prima

6

Judged by 15 January 2020

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of pos

Radjinder gives Ticketpoint on average a 6

Recommends Ticketpoint : Nee

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of posT

9

Judged by 15 January 2020

Prima

Rein gives Ticketpoint on average a 9

Recommends Ticketpoint : Ja

Makkelijk, snel en goed

10

Judged by 15 January 2020

Goed

A gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Tickets kwamen per direct via de mail.

8

Judged by 15 January 2020

Prima hoor

Rolf gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Zelfde als bij andere aanbiedersnPositief was dat toen ik via ticketswap kocht ik de tickets meteen in mn mail hadnnIk heb wel tips hoe je kunt verbeteren, maar dat gaat via mn bedrijf party Review. Bij interesse kunt u me bellen op 0638640923 of mailen op t opgegeven e-mailadres.nnDaarom heeft nu niet de Max score er zijn altijd wel verbeteringen, niet?

9

Judged by 15 January 2020

prima ervaringen mee

Henk Weggemans gives Ticketpoint on average a 9

Recommends Ticketpoint : Ja

bestellen ging prima en eenvoudig

10

Judged by 15 January 2020

Goed en safe bestellen en betalen.

Elly gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Eenvoudig bestellen.snel en makkelijk.

8

Judged by 15 January 2020

gewoon goed

Ria gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Tickets altijd op tijd binnen

6

Judged by 15 January 2020

Te ingewikkeld

Annemiek gives Ticketpoint on average a 6

Recommends Ticketpoint : Nee

Idem

10

Judged by 15 January 2020

Makkelijk en leuk voordeel

Annet gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Makkelijk bestellen en leuk voordeel

10

Judged by 15 January 2020

Snel,simpel

Mitch gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Snel en makkelijk tickets geregeld voor toppers

8

Judged by 15 January 2020

bestellen van een kaartje ging erg snel

ad gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

het bestellen van een kaartje ging vlug en snel. De website wijst zichzelf.

8

Judged by 15 January 2020

Net zo makkelijk, maar dan goedkoper

Lesley gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Door bij Ticketpoint te bestellen, kreeg ik mijn tickets voor een euro goedkoper.

3

Judged by 11 January 2020

Niet zo goed

Johan gives Ticketpoint on average a 3

Recommends Ticketpoint : Nee

Heb na 2 weken nog geen kaarten

9

Judged by 11 January 2020

Zeer goed

Hetty gives Ticketpoint on average a 9

Recommends Ticketpoint : Ja

Het is heel duidelijk vermeld hoe je tickets kunt bestellen . De tickets zijn netjes per post verstuurd.

8

Judged by 10 January 2020

Prima, snelle service

Wendy gives Ticketpoint on average a 8

Recommends Ticketpoint : Ja

Website is duidelijk en overzichtelijk en kunt snel de bestelling afronden.

10

Judged by 10 January 2020

Super makkelijk kaartjes bestellen

Carla Hertog gives Ticketpoint on average a 10

Recommends Ticketpoint : Ja

Makkelijk te bestellen

1

Judged by 09 January 2020

Verdrietig!

Marianne gives Ticketpoint on average a 1

Recommends Ticketpoint : Nee

Mijn zoon en ik voor Kerst dezelfde gedachten hadden, hebben we elkaar 2 tickets voor Waylon gegeven. 2 Zielen, 1 gedachte.nnNog contact met jullie hierover gehad en later via mijn Ticketpoint vernomen dat jullie de tickets, ook niet vanwege deze toevalligheid wilde terug nemen. Dan had ik de verzekering moeten afsluiten, wat onzin is, want dat had geen raakvlak met mijn vraag om de tickets te annuleren. Trouwens als ik ziek zou zijn, heb ik mijn eigen doorlopende reis- en annuleringsverzekering, die ook evenementen dekt!nHeel jammer dat jullie geen coulance wilde tonen, hierbij dus een klant minder !!!

Customer care