Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen AHOUD Devils Nijmegen

Seizoen 2018-2019

IJshockeyfans, opgelet! Topsport in Nijmegen. IJshockeyteam AHOUD Devils Nijmegen staat weer aan het begin van een nieuw seizoen en we kunnen daarom uitkijken naar een geweldige periode in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Ook viert de club haar 50ste verjaardag dit jaar, dus het belooft een extra bijzonder seizoen te worden. Veel nieuwe gezichten in de selectie en daarmee een team wat op alle linies sterker is geworden. Nijmeegs karakter, aangevuld met krachtige en snelle Canadezen, ijshockey op het hoogste niveau in Nederland beleef je bij de Devils.

BeNe-League

Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie met UPS & DOWNS. 9 maal landskampioen en het team is weer terug waar het hoort, de top van Nederland, de top in de BeNe-League.

Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de AHOUD Devils Nijmegen in de jacht naar de play-offs en het kampioenschap in seizoen 2018-2019!

Top IJshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Seizoenkaarten AHOUD Devils Nijmegen

Voor het komende seizoen kunt u uw seizoenkaart bestellen. Kosten hiervoor bedragen voor € 117,- (inclusief € 7,- servicekosten Ticketpoint). Een kaart kopen voor 1 wedstrijd kan, zodra het wedstrijdprogramma bekend, natuurlijk ook. Losse kaarten kosten € 10,- (inclusief € 1,- servicekosten Ticketpoint). Voor Play-Off wedstrijden gelden er mogelijk andere tarieven.

Business Lounge kaarten

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met de AHOUD Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team van AHOUD Devils Nijmegen

Support uw club ook als ze de AHOUD Devils Nijmegen bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribune vak H. Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk. Onlineverkoop is uitsluitend mogelijk voor het niet specifiek voor supporters van het bezoekende team gereserveerde gedeelte. Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en)  bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met uw het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van AHOUD Devils Nijmegen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Seizoenkaarten

zaterdag 01-09-2018 | 00:00

€ 117 | Incl. €7,- Servicefee

2018-09-01 00:00:00 2019-06-30 19:00:00 Europe/Amsterdam IJshockeyseizoen AHOUD Devils Nijmegen Triavium
Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Huisreglement Ahoud Devils Nijmegen en Triavium
AHOUD Devils Nijmegen
Competitiestand Be-Ne League
Deel deze pagina
Klantenservice