Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen AHOUD Devils Nijmegen

Seizoen 2018-2019
Topsport in Nijmegen

Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie met UPS & DOWNS. 9 maal landskampioen en het team is weer terug waar het hoort, de top van Nederland en de top in de BeNe-League.

IJshockeyteam AHOUD Devils Nijmegen staat garant voor een geweldige ervaring voor de ijshockeyliefhebbers. Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de AHOUD Devils in de jacht naar de play-offs en het kampioenschap in seizoen 2018-2019!

Topijshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Seizoenkaarten AHOUD Devils Nijmegen

Voor het komende seizoen kunt u uw seizoenkaart bestellen, uw eigen gereserveerde zitplaats voor het hele seizoen.  De kosten van een seizoenkaart zijn € 117,- (inclusief € 7,- servicekosten Ticketpoint).

Een kaart kopen voor 1 wedstrijd kan, zodra het wedstrijdprogramma bekend, natuurlijk ook. Losse kaarten kosten € 10,- (inclusief € 1,- servicekosten Ticketpoint). Voor Play-Off wedstrijden gelden er mogelijk andere tarieven.

Business Lounge kaarten

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met de AHOUD Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team van AHOUD Devils Nijmegen

Support uw club ook als ze de AHOUD Devils Nijmegen bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribune vak H. Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk.  Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en)  bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de AHOUD Devils Nijmegen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Huisreglement Ahoud Devils Nijmegen en Triavium
AHOUD Devils Nijmegen
Competitiestand Be-Ne League
Deel deze pagina
Klantenservice