Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Amsterdam Painters Tour

Er schuilt een artiest in eenieder van ons. Dus waarom zou niet voor een dag Van Gogh of Rembrandt kunnen zijn? Amsterdam Painters Tours biedt educatieve wandel-tekentours aan door de mooiste straten van Amsterdam. Speciale tours voor wie meer wil zien van en horen over de beroemdste schilders die in de stad woonden. Langs de plekken waar ze verbleven, ontmoetten, inspiratie opdeden en schilderden. Onderweg stop je om te schetsen of te genieten van traditioneel-Amsterdamse een hapjes en drankje, op de meest unieke plekken van de stad. En je hoeft geen tekenaar te zijn om mee te kunnen doen!

 

In de I am Van Gogh Tour volg je het pad van een jonge Vincent door Amsterdam. ‘Het is een mooie stad’, schreef van Gogh in een van zijn vele brieven aan zijn broer Theo. Tijdens de tour krijg je de stad te zien door de ogen van Vincent, die de inspiratie die Amsterdam hem gaf uitdrukte met zowel inkt in zijn brieven als met met verf in zijn werken. Vincent verbleef uiteindelijk meer dan een jaar in Amsterdam voor zijn studie Theologie. Hij had er nooit rekening mee gehouden dat hij een van de grootste kunstenaars ooit zou worden.

 

Bij aanvang van de tour ontvang je een speciaal gemaakte ‘I am Van Gogh’ rugzak met een paraplu, poncho en je persoonlijke gids-en-tekenboek die je gebruikt om te schetsen. Tijdens de tour word je in de watten gelegd met nostalgische Amsterdamse lekkernijen en drankjes. Een volle rugzak, je schetsboek en een schat aan herinneringen zijn daarna helemaal van jou.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Startpunt:
Restaurant 1e klas
Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam NL

Bij onvoldoende deelname behoudt de organisatie zich het recht voor om de tour uit te stellen.

 
Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Parkeren
Deel deze pagina
Klantenservice