Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Brocante KasteelFair

Zomer Editie 24 & 25 juni 2017

Er komen Circa 65 brocanteurs naar Brocante KasteelFair die bijzondere Lifestyle interieur en exterieur tonen. Het zijn spulletjes van stoer, oud, romantisch, zacht, ruig tot industrieel, die getoond gaan worden. Dit wordt getoond in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld. Hierdoor is dit tevens een uniek evenement geworden welke bij het prachtige kasteel Groeneveld plaatsvindt.

De brocanteurs komen uit Nederland, België en Frankrijk en hebben speciaal voor deze editie ingekocht. Twee dagen lang een kasteeltuin vol prachtige pronkstukken en bijzondere items voor binnen en buitenshuis. Betaalbare maar ook topstukken in het hogere segment. Een grote diversiteit en voor elke bezoeker ruim opgesteld.

Tijdens deze Brocante KasteelFair kan men ook heerlijk wandelen en onderweg genieten van diverse tuinbankjes om even uit te rusten. Ook is er de mogelijkheid om de naastgelegen Hoeve Ravenstein bezoeken. Er is weer een speciale pendeldienst en een brocante bezorgdienst van en naar de nabij gelegen parkeerplaatsen.
De catering van kasteel Groeneveld zal zich weer in de kasteeltuin presenteren met allerlei lekkers waar je van kunt genieten. Het water zal je in de mond lopen als je de lekkere versnaperingen ziet en beleefd een unieke ervaring.

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld te Baarn is een 18e-eeuwse buitenplaats en één van de mooiste voorbeelden van een buitenhuis uit die tijd. Het huis is gebouwd rond 1710 en geldt als één van de mooiste voorbeelden van een landhuis uit de stijlperiode van de Rococo. Sinds de 17e eeuw kwamen regenten en kooplieden naar buitenplaatsen om op enige afstand van de stad te genieten van het goede leven: rust, ruimte, frisse lucht, natuur, cultuur, lekker eten, ontmoetingen en goede gesprekken.

Om diezelfde redenen komen nog steeds zo’n 500.000 bezoekers per jaar naar Groeneveld. Vanwege de unieke combinatie publiek, onderwijs en beleid is een zakelijke bijeenkomst in Kasteel Groeneveld meer dan een vergadering; het is een ontmoeting. Als Buitenplaats voor stad en land is Groeneveld de plek om buiten de gebaande paden te denken. Een vrijplaats voor de geest.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Kopers via Ticketpoint hebben een uur eerder (al om 10:00u) toegang tot de kasteelfair.

Organisator: Stichting Stal 135  – www.brocantefairs.com

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice