Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Compas Rocknight

Compas Rocknight

Stichting Artiesten Gala Emmer-Compascuum organiseert op vrijdag 26 mei 2017 voor de derde keer een Compas Rocknight 2017 met optredens van AC/DC Tribute AC IN DC, VOLBEAT Tribute, band Disagreement V8 Rock en DJ Peter Hermans.

Mis deze rockavond niet en boek snel je tickets!

Volbeat tribute

Deze band is in 2011 opgericht door 5 getalenteerde vrienden uit Waalwijk. Ze zijn vanaf 2001 al fan van Volbeat. Ze volgen de band dan ook op de voet. Sindsdien treden ze zeer regelmatig op. Door de vele optredens kwamen ze in contact met de Duitse en Nederlandse fanclub van Volbeat. Deze fanclub volgt de Tributeband inmiddels op de voet! De band staat bekend om haar snoeiharde riffs en een swingende beat. Ze spelen ook meezingers. Met veel enthousiasme laten ze een groot aantal nummers horen met veel respect voor het origineel.

Disagreement V8 Rock

Ook deze band is klaar om de zaal op z’n kop te zetten. Ze hebben een nieuwe drummer: Niels. Of Nelis zoals ze hem zelf noemen. Ze zijn momenteel ook druk bezig met nieuw materiaal. Dus: ben je benieuwd? Kom naar de Feesttent Westerdiep in Emmer-Compascuum!

Bestel je tickets hier!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatiegegevens:
Westerdiep wz 122
7881 HK Emmer-Compascuum

Deel deze pagina
Klantenservice