fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Concert @ The Castle

Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel en Geels Events slaan de handen ineen en organiseren deze zomer fantastische live concerten. Op 18 & 25 juli en 1, 8, 15 & 22 augustus vindt er 6 maal ‘Concert @ The Castle’ plaats!

Het beloven unieke en intieme optredens te worden met onder meer Glennis Grace, Candy Dulfer, Shirma Rouse en Lee Towers. En dit alles op een vorstelijke locatie midden op de Utrechtse Heuvelrug. Persoonlijk en dichtbij jouw favoriete artiest en band!

Schrijf je in voor het middag concert inclusief luxe Borrelbox of voor het avond concert inclusief luxe Borrelbox. Voorafgaand aan het avond concert is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe 3-gangendiner. Een romantisch uitje met z’n tweeën, er op uit met het hele gezin of als verrassing voor iemand die je lief hebt.”

COVID-proof!

Elk optreden biedt plaats aan maximaal 100 mensen in de achtertuin van het Maarten Maartenshuis. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand.

Bedrijfsuitje, Personeelsfeest of relatie-evenement?

Uiteraard zijn er mogelijkheden voor organisaties en bedrijven die hun personeel of relaties in het zonnetje willen zetten tijdens Concert @ the Castle. Neem daarvoor contact op met info@geelsevents.nl.

Overnachting

Combineer je bezoek aan Concert @ the Castle met een overnachting bij Hotel Landgoed Zonheuvel en maak er een memorabele avond van. Tegen gereduceerd tarief is het mogelijk om een heerlijke overnachting op Landgoed Zonheuvel bij te boeken. U dient hiervoor te reserveren via de website van Landgoed Zonheuvel o.v.v. Concert2020

Stel je vrienden, familie en collega’s maar op de hoogte en geniet op 18 & 25 juli en 1, 8, 15 & 22 augustus van fantastische concerten. Even helemaal weg in eigen land!

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal van tickets voor Concert @ The Castle op Landgoed Zonheuvel

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Landgoed Zonheuvel Doorn
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Corona-maatregelen
De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand.

Ticketsoorten
Met een entreeticket heb je toegang tot het concert. Per datum zijn er 3 soorten tickets in verkoop:
* Aanvang 19.00 uur: Toegang tot het avondconcert om 21.00 uur + voorafgaand een 3 gangen diner.
* Aanvang 21.00 uur: Toegang tot het avondconcert om 21.00 uur + (optioneel) een luxe borrelbox.

Verplaatsing Glennis Grace
Het concert van Glennis Grace, oorspronkelijk gepland op 11 juli, is verplaatst naar 22 augustus. Kopers hebben op 07-07-2020 een nieuwsbrief ontvangen met de verplaatsopties. Zij kunnen hun keuze doorgeven via het wijzigingsformulier.

Verplaatsing Middagconcerten
De middagconcerten van Concert @The Castle zijn verplaatst naar de avondconcerten. Kopers hebben op 20-07-2020 een nieuwsbrief ontvangen met de verplaatsopties. Zij kunnen hun keuze doorgeven via het wijzigingsformulier.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Organisatie

Locatie

Wijzigingsformulier Glennis Grace

Wijzigingsformulier Middagconcerten

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice