Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dana Winner

Dana Winner is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Deze artieste heeft “een gouden stem” dat blijkt uit haar laatste hit “Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, van het gouden album ‘PUUR’ Ruim 25 jaar draait ze intussen mee. Een periode vol succesvolle singles, albums en optredens. Dana is nog lang niet uitgezongen, zoveel is duidelijk…

Na haar recente tournee Leven vol liefde trekt ze weer de theaters in. Met de gloednieuwe voorstelling UIT BEWONDERING. Het concert is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Waar ter wereld ze ook optreedt, de liveoptredens van Dana en haar band worden telkens enorm gesmaakt. Haar concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht en ze treedt op in grote zalen. 

Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd liedjesrepertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België. Nadat ze in eigen land vijf keer verkozen werd tot beste zangeres, volgt het buitenland : Dana duikt de hitparades binnen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden.

In 2007 schrijft Dana in Duitsland muziekgeschiedenis : haar liedje “Wenn du lachst” staat op nummer 1 in de airplaycharts bij onze Oosterburen en Dana is er de meest gedraaide artieste op de Duitse radio. Een uitzonderlijke prestatie die een Belgische zanger of zangeres haar nog nooit heeft voorgedaan.

 

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Crown Theater

vrijdag 21-04-2017 | 20:00

€ 29,50 | Excl. Servicefee

2017-04-21 20:00:00 2017-04-21 22:30:00 Europe/Amsterdam Dana Winner Crown Theater
Stoelenplan Aalsmeer
Informatie
Rolstoelplaatsen: Per show zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen met 0900 – 9000 8000 (45 ct/pm)om een rolstoelplaats te boeken. Per rolstoelplaats dient ook minimaal één begeleidersplaats gereserveerd te worden.
Organisatie: Crown Theater Aalsmeer
Locatie: Crown Theater Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice