Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Brekbere Sirkel

Friestalige Theater Topper   “De Brekbere Sirkel” naar  BaronTheater Opende

De Brekbere Sirkel is de Friestalige bewerking van het Vlaamse theaterstuk (en film) ‘The Broken Circle Breakdown’. Het is een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love- story vol Amerikaanse rootsmuziek met onder andere Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

De Brekbere Sirkel

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje Maybelle ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elise troost. Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt? Als het verdriet zo groot is dat je het niet hebt, maar dat je het bent. Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Samen met Didier en hun band the Cover-Ups of Alabama, treedt zij nog een keer op De nummers die zij spelen zijn onder andere van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings. Woord en muziek vloeien naadloos in elkaar over in deze krachtige voorstelling. Tet Rozendal en Wybo Smids schitteren in rollen die hun op het lijf geschreven zijn.

De muzikale begeleiding ligt in de vakkundige handen van Gurbe Douwstra en zijn speciaal voor deze voorstelling samengestelde virtuoze driekoppige band. De film The Broken Circle Break Down, gebaseerd op het toneelstuk, werd bejubeld door pers en publiek. De Vlaamse en Nederlandse theaterversie trok volle zalen.

Niemand minder dan Jan Arends, Marijke Geertsma, Tet Rozendal, Gurbe Douwstra en Wybo Smids werden stuk voor stuk dusdanig gegrepen door het verhaal dat ze besloten deze unieke theater ervaring naar Friesland te halen. Ze willen het dichtbij de mensen brengen door de eigen Fryske taal te gebruiken. Met deze sterrencast en een ijzersterk verhaal is “De Brekbere Sirkel” niet anders dan ook in Friesland een ultieme theater hit.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van ‘De Brekbere Sirkel’ en andere voorstellingen bij het BaronTheater

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice