Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Expeditie Koe, Melk en Weiland (economisch)

Treed in de ‘hoefsporen’ van de koe die Friesland wereldberoemd maakte. Proef romige kazen van sterke boerinnen, ontmoet boeren met liefde voor weidevogels en reis door de weidse weiden tijdens de Expeditie Koe, Melk en Weiland (economisch). Onderzoekscentrum Dairy Campus biedt een kijkje in de toekomst van de melkveehouderij

Programma

Er wordt om 09.00 uur verzameld bij het informatiecentrum LF2018 tegenover station Leeuwarden, vervolgens begint het programma om 09.30 uur.

Onder begeleiding van 2 reisleiders bezoek je diverse locaties in Friesland inclusief lunch, thee en koffie met iets lekkers. Om 16.15 uur is het programma afgelopen.

Algemene informatie

Naast alle kunstprojecten biedt Culturele Hoofdstad ook ontdekkingstochten aan; de expedities Dwalen door Friese verhalen. Groepen mensen trekken door de provincie en ontmoeten bevlogen Friezen. Zij laten zien hoe ze bezig zijn met natuur en landschap, met een duurzame economie en met hun vitale mienskip.

Bezoek plekken die voor de toerist verborgen blijven en kijk mee over de schouder van pioniers. Dit is de toekomst van Fryslân, van Nederland en misschien wel van Europa. Voor alles is gezorgd; koffie, thee, lunch, vervoer, entreebewijzen, bijzondere locaties en verhalenvertellers onderweg. Je kunt kiezen uit verschillende soorten expedities: ecologische, economische en sociale.

Het vervoer verschilt per expeditie. Fietsen op e-bikes en stukjes wandelen komen regelmatig voor. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van touringscar, het openbaar vervoer en de boot. De expedities zijn een Friese vertaling van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (global goals).

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Expeditie Koe, Melk en Weiland (economisch)

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Toelichting: incl. vervoer, entreebewijzen, lunch, thee, koffie met lekkers.

Vervoer: trein en e-bikes.

Locatie

Informatiecentrum LF2018
Stationsplein , 8911 ZZ Leeuwarden NL

Organisatie

LF2018

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Website
Deel deze pagina
Klantenservice