Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FloatFest 013

Het bootjes- en kadefestival van Tilburg!

Het is weer zover, de 2e editie van Floatfest 013! Een festival, met liters aan waterpret. Komt dat zien, en sluit je zomer samen met ons af op een unicorn, donut of opblaaskrokodil in het water. Je kunt het zo cool maken als je zelf wilt. In het meest industriële stukje van Tilburg zal het heerlijke Floatfest plaats vinden, een flinke party tussen de zeecontainers en hijskranen. Hoe cool?! Geheel in stijl!

FLOAT & PARTY!?

Ja je leest het goed… drijven en een feestje vieren, dat kan bij Floatfest013. De mainstage zal richting het water staan zodat jij kan gaan dansen op je dobbermatriaal! Springen van bootje naar bootje, of naar dat ene mooie meisje daar op haar opblaaskrokodil! Zie jij het al voor je? Na 18:00 zal de mainstage zijn draai vinden naar de kade en gaan we heerlijk door met feestvieren. Ook de schuimparty zal goed soppig worden! Van heerlijk disco naar de lekkerste technoklanken tot de dirtiest R&B platen, dat word nog wat tijdens de schuimparty…

LET’S HAVE FUN!

Heerlijk op je boot, een ijskoud drankje en de tofste dj’s voor je neus. Wie wil dat nou niet? Wij kunnen het jou bezorgen 2 september, maar dan wel op je opblaasbootje… Maar dat is toch veel leuker!? Om 14:00 zal het Floatfest013 aftrappen, alle bootjes gaan het water in en de drankjes worden geserveerd.

PS. Nu alleen nog je opblaasboot/band/zwaan en zwembandjes niet vergeten! Deze zullen niet worden verkocht op Floatfest013 😉

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatie
Barge Terminal Tilburg
Geminiweg 51, 5015 BP Tilburg NL

Neem zelf je eigen opblaasboot, -krokodil of rubberen band mee, ze worden ter plekke niet verkocht.

Regels:
  • Leeftijd vanaf 18 jaar.
  • Water uitsluitend toegankelijk met inflatables (plastic, rubber opblaasbaar), geen gemotoriseerde vaartuigen of scherpe/metalen drijvende artikelen.
  • Waterpistolen zijn niet toegestaan.

.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
FloatFest
Deel deze pagina
Klantenservice