Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FootballXperience

FootballXperience

FootballXperience betekent drie dagen voetbalfeest in Rotterdam Ahoy. Jongens, meisjes, mannen, vrouwen, gezinnen en hele elftallen komen 5, 6 en 7 januari 2018 naar Rotterdam Ahoy om zich onder te dompelen in het mooiste, leukste en nieuwste dat voetbal te bieden heeft.

Koop nu je ticket voor FootballXperience, dan weet je zeker dat je erbij bent. Kijk op FootballXperience.nl voor het laatste nieuws.

Wat is er te doen?

Speel panna en street met wereldtoppers, doe mee aan de talloze challenges of spreek af met andere teams, laat je de nieuwste outfit aanmeten in de fanzone of de kleedkamer, volg een training of demonstratie in het stadion, ontmoet toppers van vroeger en van nu, woon een livereportage bij of kom langs in de booming wereld van de E-gaming (ook met toppers). En nog heel veel meer!

Maar liefst 3 hallen van Ahoy worden in het lange weekend omgetoverd tot een grote voetbalclub. Je vindt er een stadion, een fanshop, een kantine, kleedkamers en een spelerstunnel. Daarnaast vind je er ook skyboxen, media- en persruimtes en zelfs een E-gaming studio! Op iedere locatie staat het met name bol van de voetbal activiteiten die jij WILT ervaren en waar jij aan mee WILT doen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van FootballXperience.

Wil jij dit fantastische voetbal evenement ook niet missen? Bestel dan nu snel je tickets!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Met een VIP arrangement ben je onder meer verzekerd van:

  • Eigen Vip-entree, zonder te wachten naar binnen;
  • Een fotoshoot met green screen;
  • Een echte trainingsbal;
  • Een drankje met hapje in de VIP-zone.

Rolstoeltickets
Rolstoelgebruikers kunnen gewoon reguliere tickets boeken.

Leeftijdsbeperkingen
Kinderen t/m 4  jaar hebben gratis entree.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice