fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

25 jaar Frans Bauer met Feestelijke Afterparty

Op maandag 16 mei 2022 geeft Frans Bauer een groot feestelijk concert met een spectaculair gastoptreden van Sieneke!

Precies 25 jaar geleden gaf Frans zijn eerste concert tournee.  Een van de eerste theaters waar hij optrad was het AFAS Circustheater in Scheveningen. Frans geeft toe: het AFAS Circustheater in Scheveningen is een van de mooiste theaters van Nederland! “Vroeger toen ik klein was ging ik vaak met mijn vader en moeder naar het strand in Scheveningen. We reden altijd langs dit theater.  Ik vond het een prachtig mooi en imposant theater en dacht: daar zou ik wel eens binnen willen kijken. En niet durven dromen dat ik nu al 25 jaar, ieder jaar een concert mag geven in dit fantastisch mooie theater”.

Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, geniet je van een oergezellig feest ‘Frans Bauer’. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans.

Na dit feestelijk concert is er ook nog een spetterende afterparty met een aantal grote verassingen, waaronder live muziek. Tevens kun je een glas champagne kopen of wijn, bier, jus d’orange en daarnaast staan verschillende versnaperingen op de tafels. Na deze feestelijke avond krijgt iedereen een mooie herinnering van Frans mee naar huis!

Boek daarom nu via Ticketpoint de mooiste plaatsen!   

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Frans spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van de Sterren aan Zee concerten.

Deel deze pagina

2022-05-16 20:00:00 2022-03-07 23:00:00 Europe/Amsterdam 25 jaar Frans Bauer met Feestelijke Afterparty Circustheater Scheveningen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Locatie

Organisatie

Klantenservice