Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Gamma Racing Day – Pitroof Inn Arrangement

Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa!

Gamma Racing Day – Pitroof Inn Arrangement is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag anders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die genodigden een stijlvol onderkomen willen bieden is er een arrangement! Het ‘Pitroof Inn arrangement biedt een unieke GAMMA Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet u van GAMMA Racing Day programma. Dit allemaal op een bruisende locatie in een ongedwongen sfeer. Alle gasten worden voorzien van eten, drinken en een programmaboek. Gasten hebben toegang tot LIVE racebeelden en rondetijden op grote plasmaschermen! De perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie te genieten van het altijd weer verrassende programma van GAMMA Racing Day.

In de Pitroof Inn wordt u en uw gezelschap ontvangen met koffie, thee en gebak. U heeft de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar. Er wordt een fingerfood lunch gepresenteerd en ‘’s middags worden er diverse snacks en hapjes aangeboden.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Samenstelling Arrangement:

  • In de Pitroof Inn wordt u en uw gezelschap ontvangen met koffie, thee en gebak, u heeft de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar, u krijgt een fingerfood lunch gepresenteerd en ‘’s middags worden u diverse snacks en hapjes aangeboden.
  • inclusief: Paddock kaart, 1 parkeerkaart per 2 personen en een programmablad
Hotels
Webshop
Gamma Racing Day
Deel deze pagina
Klantenservice