Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Gamma Racing Day

Paddockkaarten en kaarten trainingsdagen Gamma Racing Day

Wilt u handtekeningen scoren en met uw neus op de meest kostbare techniek staan? Bestel dan tijdig een toegangsbewijs voor de paddock, het hart van de GAMMA Racing Day! Op het binnenterrein van het TT Circuit Assen verblijven de deelnemers en wordt er gesleuteld aan de voertuigen.

Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock.

Tijdschema

De autoklassen beginnen ieder jaar al op vrijdag aan de eerste trainingen. Op zaterdag kwalificeren de motorklassen en zaterdagmiddag worden de eerste autoraces al verreden. Zondag is de officiële wedstrijddag met races in alle deelnemende klassen afgewisseld met spectaculaire demonstraties. Op alle drie dagen is het programma van 09.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds gevuld. Zowel op zaterdag als op zondag zijn er demonstraties.

Tijdens de 2016-editie openden de snelste karts ter wereld het programma met een race om het Europees kampioenschap. De motorcoureurs in de Yamaha R6-Cup vochten met de knie aan de grond en schouder tegen schouder hun duels uit. Bij de zijspannen werd geracet om het wereldkampioenschap en de Yamaha R125 Cup – Powered by GAMMA kwam in actie op zowel de TT-baan als het Junior Track. Bumper aan bumper ging het in de Supercar Challenge, maar ook bij de historische toerwagens en GT’s. In de BOSS GP racen zeldzame bolides uit de Formule 1, GP2 en IndyCar tegen elkaarHet NEC Formule Renault staat met jong F1-talent garant voor autosport op het hoogste niveau!

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Organisatie

LDP International b.v.

Locatie

De Haar 9
9405 TE Assen

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
VIP Arrangement
VIP Arrangement
Deel deze pagina
Klantenservice