fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hemd van je live (6+)

Dé online live talkshow voor kinderen, de 1,5 meter-editie

Wat moet je doen als je de wereld en het nieuws om je heen beter wilt begrijpen? Er over praten! Iets wat volwassenen maar al te graag doen in talkshows.

Theatermakers Marienke van Terheijden en Yuri Disseldorp, samen De Hete Brij, komen met hun eigen variant: een live talkshow voor kinderen, waarin met veel humor en interactie de actualiteiten worden besproken. Een relativerende, leerzame en grappige voorstelling over het nieuws, voor kinderen. Juist in deze tijd, waarin we vaak meer vragen hebben dan antwoorden.

Talkshowhost Marei en haar maatje televisiekok Chef Koek nemen van achter hun desk het publiek mee langs items, stellingen, tafelgasten, reportages, autocue bloopers, opdrachten en vragen. Vaak absurd, soms een beetje gek maar altijd actueel. De kinderen worden aan het lachen gemaakt, aan het denken gezet en aan het woord gelaten. Het hele journaal passeert in drie kwartier de revue. En dan hebben we het nog niet eens over de verliefdheid van Marei voor Chef Koek en de zinderende talkshow finale!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Buro Bannink.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Online bijwonen
Deze voorstelling is online bij te wonen via Zoom. Enkele dagen voor aanvang van de voorstelling ontvang je per mail de juiste inloggegevens voor Zoom.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Buro Bannink
Deel deze pagina
Klantenservice