fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJCU Dragons Utrecht

Een nieuw ijshockeyseizoen staat voor de deur bij IJCU Dragons Utrecht. Na het voortijdig afgebroken seizoen 2019-2020, waarin de Utrechtse formatie als 6e is geëindigd in de Eerste Divisie Poule B, zijn de ogen nu gericht op een nieuwe jaargang. Een seizoen waarvan nog niemand weet wanneer het begint en hoe het verloopt. Wat we wel weten is dat we jouw steun als Dragons-supporter meer dan ooit nodig hebben.

Bestel daarom nu je seizoenkaart en mis geen minuut van de thuiswedstrijden van IJCU Dragons Utrecht. Kopers van een seizoenkaart ontvangen zowel een digitale als een hardcopy seizoenkaart waarmee je toegang hebt tot alle thuiswedstrijden.

Een VIP-seizoenkaart geeft naast toegang tot alle thuiswedstrijden van het 1ste divisieteam IJCU Dragons, ook toegang tot de Businesslounge. Voor, tijdens en na de wedstrijd kom je niets te kort doordat je per wedstrijd 2 consumpties en 1 bittergarnituur ontvangt.

Wil je eerst het ijshockeyvirus rustig te pakken krijgen? Boek dan een los wedstrijdticket en beleef een middag/avond ijshockey op de Vechtsebanen. Je vindt op deze pagina een totaal overzicht van alle wedstrijden die op dit moment op de planning staan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van IJCU Dragons Utrecht.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Vechtsebanen
IJCU Dragons Utrecht
Deel deze pagina
Klantenservice