fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJCU Dragons Utrecht

Het ijshockeyseizoen 2022-2023 belooft een spectaculaire competitie te worden. Met maar liefst 13 clubs in de eredivisie is iedere wedstrijd om van te smullen. Met een nieuwe selectie, nieuwe staf en de heerlijke ijshockey vibe van de Vechtsebanen staat een wedstrijd van IJCU Dragons garant voor een leuk avondje uit.

Bestel daarom nu je wedstrijdkaarten of seizoenkaarten en mis geen minuut van de thuiswedstrijden van IJCU Dragons Utrecht. Kopers van een seizoenkaart ontvangen zowel een digitale als een hardcopy seizoenkaart waarmee je toegang hebt tot alle thuiswedstrijden.

Een VIP-seizoenkaart geeft naast toegang tot alle thuiswedstrijden van het 1ste divisieteam IJCU Dragons, ook toegang tot de Businesslounge. Voor, tijdens en na de wedstrijd kom je niets te kort doordat je per wedstrijd 2 consumpties en 1 bittergarnituur ontvangt.

Wil je eerst het ijshockeyvirus rustig te pakken krijgen? Boek dan een los wedstrijdticket en beleef een avond ijshockey op de Vechtsebanen. Je vindt op deze pagina een totaaloverzicht van alle wedstrijden die op dit moment op de planning staan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van IJCU Dragons Utrecht.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Vechtsebanen

IJCU Dragons Utrecht

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice