fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJCU Dragons Utrecht

Het ijshockeyseizoen wordt weer hervat, en nog met publiek ook. Na het voortijdig afgebroken seizoen 2019-2020, waarin de Utrechtse formatie als 6e is geëindigd in de Eerste Divisie Poule B, het afgelaste seizoen 2020-2021  en de break in het huidige seizoen zijn de ogen nu gericht op de laatste wedstrijden. En in dit competitie-eind hebben we jouw steun als Dragons-supporter meer dan ooit nodig.

Bestel daarom nu je wedstrijdkaarten of seizoenkaarten en mis geen minuut van de thuiswedstrijden van IJCU Dragons Utrecht. Kopers van een seizoenkaart ontvangen zowel een digitale als een hardcopy seizoenkaart waarmee je toegang hebt tot alle thuiswedstrijden.

Een VIP-seizoenkaart geeft naast toegang tot alle thuiswedstrijden van het 1ste divisieteam IJCU Dragons, ook toegang tot de Businesslounge. Voor, tijdens en na de wedstrijd kom je niets te kort doordat je per wedstrijd 2 consumpties en 1 bittergarnituur ontvangt.

Wil je eerst het ijshockeyvirus rustig te pakken krijgen? Boek dan een los wedstrijdticket en beleef een middag/avond ijshockey op de Vechtsebanen. Je vindt op deze pagina een totaal overzicht van alle wedstrijden die op dit moment op de planning staan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van IJCU Dragons Utrecht.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

Seizoenkaarten 2020-2021 nog geldig
Heb jij vorig jaar een seizoenkaart voor het seizoen 2020-2021 gekocht? Dan heb je deze vanwege de Corona-maatregelen helaas nauwelijks kunnen gebruiken. Jouw seizoenkaart van 2020-2021 is daarom ook in het seizoen 2021-2022 nog geldig!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Vechtsebanen

IJCU Dragons Utrecht

Klantenservice