Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Amstel Tijgers

IJshockeyfans opgelet! Amstel Tijgers staat aan de start van een nieuw seizoen en we kunnen allen uitkijken naar een geweldig ijshockeyseizoen in Amsterdam. Na een mooi en goed vorig seizoen in de BeNe-League waar de kwart finale werd behaald, is de doelstelling dit jaar de stap naar de halve finale of finale, maar vooral weer heel veel mooi en spannend ijshockey.

BeNe-League

De BeNe-league een competitie op het hoogste niveau met een mix van Nederlandse en Belgische teams. In de reguliere competitie zijn de Amstel Tijgers als 3e geëindigd. Na een stroeve start is 2017 helemaal hun jaar geworden. Na een daverende eindsprint werd alsnog ruimschoots de playoffs gehaald. De ticketverkoop voor de playoffs is inmiddels gestart, dus steun de Amstel Tijgers in de belangrijke wedstrijden die nu komen.

Wil jij graag met het hele gezin naar de IJshockey wedstrijden? U kunt ook kiezen voor een familiebundel! Deze familiebundel voordeelkaarten bstaat uit 2 kaarten voor volwassenen en 2 kaarten voor kinderen t/m 16 jaar. Klik hier voor een familiebundel.

Koop meteen je tickets

Wachtlijst

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice