Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

It paad fan de Wûnderdokter

It paad fan de Wûnderdokter is een kunstzinnige, zelf in te delen wandeling die de bezoeker voert in een uitgestrekt landschap en een klein dorp, Jistrum. In dit dorp staat een parel van middeleeuwse bouwkunst: de Sint-Petrus kerk. Under de toer van deze kerk ligt een markante Jistrumer voorouder begraven.

In deze wandeling ervaart en beleeft de bezoeker het verhaal van deze voorouder, de wonderdokter Joost Wiersma. Wat deed de wonderdokter vroeger? Hoe heeft hij geleefd? Hoe werd hij door het dorp ervaren? Wat maakte hem zo beroemd of berucht? Verteld in onder andere toneel, theater, dans, muziek, verhalen en gedichten. De bezoeker ziet en maakt een bruisend Jistrum mee. Vele podia in de openlucht en activiteiten op straat maken het mogelijk om de wonderdokter Joost Wiersma tot leven te laten komen.

M.m.v Fanfare Joost Wiersma, Toneelvereniging De Snieskeppers, Tonevido, Dorpsbelang Jistrum, Protestantse Gemeente Jistrum, Hilly Harms, Tet Rozendal, Melle Leegstra, WIEBE en vele anderen

Daar waar volksverhalen zijn ontstaan, komen ze tot leven. Daar waar legendes zijn geboren, worden ze opnieuw beleefd.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van It paad fan de Wûderdokter.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Centrum van Jistrum

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Under de toer
It paad fan de Wûnderdokter
Deel deze pagina
Klantenservice