Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

It paad fan de Wûnderdokter

It paad fan de Wûnderdokter is een kunstzinnige, zelf in te delen wandeling die de bezoeker voert in een uitgestrekt landschap en een klein dorp, Jistrum. In dit dorp staat een parel van middeleeuwse bouwkunst: de Sint-Petrus kerk. Under de toer van deze kerk ligt een markante Jistrumer voorouder begraven.

In deze wandeling ervaart en beleeft de bezoeker het verhaal van deze voorouder, de wonderdokter Joost Wiersma. Wat deed de wonderdokter vroeger? Hoe heeft hij geleefd? Hoe werd hij door het dorp ervaren? Wat maakte hem zo beroemd of berucht? Verteld in onder andere toneel, theater, dans, muziek, verhalen en gedichten. De bezoeker ziet en maakt een bruisend Jistrum mee. Vele podia in de openlucht en activiteiten op straat maken het mogelijk om de wonderdokter Joost Wiersma tot leven te laten komen.

M.m.v Fanfare Joost Wiersma, Toneelvereniging De Snieskeppers, Tonevido, Dorpsbelang Jistrum, Protestantse Gemeente Jistrum, Hilly Harms, Tet Rozendal, Melle Leegstra, WIEBE en vele anderen

Daar waar volksverhalen zijn ontstaan, komen ze tot leven. Daar waar legendes zijn geboren, worden ze opnieuw beleefd.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van It paad fan de Wûderdokter.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Centrum van Jistrum

zaterdag 23-06-2018 | 13:15

€ 6,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,00 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 0,50 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2018-06-23 13:15:00 2018-06-23 22:00:00 Europe/Amsterdam It paad fan de Wûnderdokter Centrum van Jistrum
Locatie

Centrum van Jistrum

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Under de toer
It paad fan de Wûnderdokter
Deel deze pagina
Klantenservice