Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Just Qawali by Rahat Fateh Ali Khan

‘s Werelds grootste Just Qawali tour komt naar Nederland. De meest sfeervolle en exclusieve Qawali nacht van Usted Rahat Fateh Ali Khan met zijn qawals zal voor het eerst plaatsvinden in het concertgebouw te Amsterdam.

Rahat Fateh Ali Khan

Rahat Fateh Ali Khan is geboren in een familie met een Sufi Qawali achtergrond van meer dan 600 jaar lang. Hij is getrained door zijn oom Ustad Nusrat Fateh Ali khan en hierdoor uitgegroeid tot een ware koning binnen deze genre. Ook staat Rahat Fateh Ali Khan bekend om zijn talrijke nummers binnen de Bollywood industrie en reist hij de hele wereld over voor prestigieuze events. Dit jaar doet hij hier nog een schepje bovenop door zijn Qawali te vertonen in het concertgebouw.

Just Qawali

Ustad Rahat Fateh Ali Khan wordt tijdens zijn concert ondersteund door zijn befaamde Qawals, Tabla en Harmonium. Leden van zijn oom Ustad Nusrat Fateh Ali Khan zullen samen met Ustad Rahat Fateh Ali Khan touren om de magie van zijn oom tijdens de legendarische Qawali nachten te doen herleven. Dit is tevens de enige exclusieve show van Usted Rahat Fateh Ali Khan in Nederland tijdens zijn Qawali tour.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Koninklijk Concertgebouw
Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam NL

Organisatie

Being Indian

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Being Indian
Parclick
Deel deze pagina
Klantenservice