Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Kanaalrock

Op 31 Maart 2018 vindt in De Krim de tweede editie van Kanaalrock plaats: De Krim on Fire! Met 7 geweldige acts die vanaf 15.30 uur non-stop zullen knallen.

Iron Laiden

De openingsact in de nederlandse female-fronted Iron Maiden tribute uit Leiden: IRON LAIDEN. Met een spectaculaire show blazen ze alle geweldige Maiden-klassiekers door de tent.

Jurrasic Park

Nummer twee is de geweldige Nederlandse rock&roll machine JURRASIC PARK. Deze band, ontstaan uit het legendarische Frankenstein, wisselt rock-klassiekers af met een fantastisch eigen repertoire.

Rocket Queens

Als derde de All-female Guns n’Roses tribute ROCKET QUEENS uit Italie…. It’s not a problem you can stop… it’s Rock&Roll!

Dirty Dog

Daarna is Dirty Dog aan de beurt. Na het vreselijk goede optreden op Kanaalrock 2017 konden we er absoluut niet omheen om ze dit jaar nogmaals te boeken. Met veel power en passie zullen ze zonder twijfel de zaal wederom op de kop zetten. Van Pearl Jam tot AC/DC, van Aerosmith tot Foo Fighters en nog veel meer.

VOLBEATZ

Act nummer 5: VOLBEATZ. Uit ons eigen kikkerlandje afkomstige Volbeat-tribute. Seal the deal… and let’s boogie!

She’s Got Balls!

De eerste headliner: SHE’S GOT BALLS! Deze geweldige all-female AC/DC tribute komt uit Duitsland, waar ze al een grote naam hebben. Op Kanaalrock 2018 zullen ze 2 uur lang laten zien en horen waarom!

Zwammstein

De afsluiter: ZWAMMSTEIN! Deze Nederlandse Rammstein-tribute band zal met veel spektakel en de unieke Rammstein-sound laten weten waarom de tweede editie van Kanaalrock als titel ‘De Krim on Fire!’ heeft!

If you wanna Rock n’Roll…. Don’t miss it!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Kanaalrock.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Fabriekswijk De Krim

 

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice