Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Kisjeskearls -5 Joarig Jubileumfeest

Normaal-tributeband Kisjeskearls is jarig en zaterdagavond 14 oktober vieren we dit met een dondersmooi feest! Met o.a. optredens van de Kisjeskearls zelf, De Boetners, speciaal gastoptreden, en nog meer extra’s.
Locatie: feesttent op de ijsbaan/dorpshuis te Lutten, Middenweg 3. Tent los om 20:00 uur. Kampeergelegenheid is aanwezig.

Een kijkje achter de schermen

Kisjeskearls is een band ontstaan uit liefde voor de Achterhoekse boerenrock formatie Normaal. Alle 4 bandleden zijn fan van het eerste uur. Niet verwonderlijk dus dat de nummers die men speelt over het algemeen uit de beginperiode van Normaal stammen. “Wij brengen een hulde aan Normaal” aldus frontman Dennis Pilage. In tegenstelling tot veel andere coverbands spelen de 4 rockers vaak de wat onbekendere nummers, b-kanten van singles of nummers die alleen op lp’s staan en dus wat minder bekend zijn bij het grote publiek. De ideeën voor de te spelen nummers op de setlijst komen van alle vier de bandleden. Naaste Dennis Pilage bestaat de band uit Dennis de Jeu, Gerwin Beuving en Vincent Vos. Kisjeskearls voor een gezellig avondje brekken en angoan.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Organisatie

Kisjeskearls

Locatie

Feesttent
7775 CA
Middenweg 3

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Kisjeskearls
Deel deze pagina
Klantenservice