Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Koningshoeven Concert

Op donderdag 23 augustus is het Koningshoeven Concert met het Fontys Jazz Choir m.m.v. Thijs van Leer op dwarsfluit.. Het concert wat je niet mag missen!

Fontys Jazz Choir

Zoals de naam al suggereert specialiseert deze groep jonge mensen zich in vocale meerstemmige jazz. Het koor zingt daarnaast echter ook pop, gospel en fusion en laat zich daarbij meestal begeleiden door haar eigen jazztrio. Ook samenwerkingen met grotere ensembles, zoals de Fontys Big Band, gaat het koor niet uit de weg.

Het Fontys Jazz Choir bestaat uit maximaal 12 zangers die aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten studeren en wisselt regelmatig van samenstelling. Als een koorlid afstudeert, moet deze namelijk plaatsmaken voor een student. Elke keer dat dit gebeurt komt het koor logischerwijs opnieuw voor de uitdaging te staan om de perfecte samenklank te bereiken. Onder bezielende leiding van dirigent Hans van den Brand, kan het Fontys Jazz Choir zich in iedere samenstelling meten met meer ervaren koren en koorzangers!

In 2018 bestaat het Fontys Jazz Choir vijftien jaar en er zijn vele hoogtepunten om op terug te kijken. Onlangs waren de talenten te zien in De Wereld Draait Door. Ook behaalden ze de eerste plaats in de topklasse kleine groepen tijdens het Balk Topfestival. “De mooiste dingen die we gedaan hebben zijn het winnen van de TV-competitie Korenslag en een tournee door China. Daarnaast hebben we goud gewonnen tijdens de World Choir Games in Riga.” aldus Hans van den Brand.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Koningshoeven Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Abdij de Koningshoeven
Eindhovenseweg 3, Berkel-Enschot NL

Organisatie

Stichting Koningshoeven Ontmoeting

Aanvang:
19:00 Ontvangst met koffie en thee
19:45 Aanvang concert

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Koningshoeve
Deel deze pagina
Klantenservice