Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Charkov Staats Opera Theater – La Traviata

Onder muzikale leiding van Jeroen Weierink

La Traviata is een opera in drie bedrijven van de Italiaanse grootmeester Giuseppe Verdi die het levensechte liefdesverhaal tussen Violetta en Alfredo vertelt. Violetta is een welgestelde maintenée die er aardig op los leeft en lijdt aan tuberculose. Dit alles was voorbij toen ze de Parijse dichter Alfredo Germont leert kennen. Voor het eerst in haar leven was ze écht verliefd en samen proberen ze op het platteland een rustig leven op te bouwen. Op een zekere dag krijgt Violetta bezoek van vader Germont die haar verzoekt de relatie met zijn zoon te beëindigen. De relatie zou een gevaar kunnen zijn voor een huwelijk van zijn dochter. Zij doet wat van haar gevraagd wordt. Alfredo keert zich woedend van haar af maar komt tot inkeer wanneer hij verneemt welk offer Violetta heeft gebracht. Samen met zijn vader bezoekt hij Violetta, maar het is te laat. Zij overlijdt in hun bijzijn.

Amor e morte (liefde en dood), zoals dit beroemde en tragische operaverhaal oorspronkelijk heet, is één van de beroemdste opera’s ter wereld. Een klassieke uitvoering door het Charkov Staats Opera Theater, gezongen in het Italiaans, met boventiteling in het Nederlands.

Het Charkov Staats Opera Theater is afkomstig uit Charkov. Dit gezelschap maakt onderdeel uit van een van de oudste theaters uit de voormalige Sovjet-Unie en Oekraïne. Bij dit theater zijn meer dan 700 mensen werkzaam, waaronder hooggekwalificeerde dansers, musici, decorbouwers, kostuumontwerpers, kleermakers en balletschoenmakers. Het gezelschap toert daarnaast over de hele wereld met 150 voorstellingen per jaar.

Ticketpoint is een officieel verkoopkanaal van La Traviata in MartiniPlaza

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
MartiniPlaza
Deel deze pagina
Klantenservice