Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MAMMOET

Van de makers van het Pauperparadijs
Theaterspektakel over de oertijd anno nu

Na het grote succes van het theaterspektakel Het Pauperparadijs, dat meer dan 130.000 bezoekers trok, brengen de makers met Mammoet opnieuw een unieke theaterervaring naar dé oer-provincie van Nederland: Drenthe.

Muziektheaterspektakel Mammoet maakt bezoekers op unieke wijze deelgenoot van de Heilige Mammoetjacht. In een prachtige setting middenin de natuur op het Buinerveld in Buinen krijgen bezoekers de vraag wat zij bereid zijn op te offeren om opnieuw verbinding te maken met de natuur, zichzelf en elkaar. Mammoet wordt verteld aan de hand van het leven van spiritueel leider Anwar en zijn vrouw Freya, die worstelen met zichzelf en hun grote idealen. Maar is hun huwelijk daartegen bestand?

Theaterspektakel middenin de natuur bij zonsondergang. Prachtige muziek. Indrukwekkende kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal.

Een oeroude vertelling vol hedendaagse dilemma’s, theaterspektakel middenin de natuur bij zonsondergang, prachtige muziek, indrukwekkende kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal: het komt letterlijk en figuurlijk samen in Mammoet. Dichterbij Drenthe en haar rijke geschiedenis kun je deze zomer niet komen.

Tom de Ket (regie en scenario) liet zich voor Mammoet inspireren door de bestseller Sapiens van de Israëlische historicus Yuval Noah Harari.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op: Kom op tijd! Na aanvang wordt geen toegang meer verleend.
Try-outs

Dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli 2019

Speelperiode

Zondag 21 juli t/m zondag 1 september 2019
Aanvangstijden variëren van 19.30 tot 21.00 uur, afhankelijk van de tijd van zonsondergang. De voorstelling duurt +/- 2 uur.

Rolstoelplaatsen
Voor het reserveren van een rolstoelplaats op 18 juli kunt u telefonisch contact opnemen met 0900 – 9000 8000
Voor het reserveren van een rolstoelplaats op iedere andere datum kunt u telefonisch contact opnemen met 0900 – 9203
Locatie

Buinerveld,  Buinen NL
U wordt gevraagd te parkeren op de parkeerplaats aan de Holtakkersweg te Buinen.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Mammoet
Deel deze pagina
Klantenservice