Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mercado d’Ibiza

Bohemian Bazaar

Voor de vierde keer op rij organiseert MAF Events het lifestyle event Mercado d’Ibiza. Op zondag 17 Juni vindt de grootste Bohemian Hippiemarkt van Tilburg plaats in de Wagenmakerij. Veel toffe stands, unieke food- en drinkcourts en activiteiten voor jong en oud maken van Mercado d’Ibiza een bijzonder feest dat gepaard gaat met authentieke Ibiziaanse sferen.

Toffe stands

Op Mercado d’Ibiza zijn veel toffe stands te vinden. Er komen ondernemers uit het hele land maar voornamelijk uit Tilburg. Zij presenteren hun producten en diensten onder een Ibiziaanse sfeer. Deze stands onderscheiden zichzelf met hun tropische, eerlijke en heerlijke gerechten en drankjes. Drink struinend langs de vele kramen of buiten in een heerlijke strandstoel een lekkere cocktail.

Waan jezelf de hele dag op Ibiza

Om twaalf uur ’s middags worden de deuren van de hal in de Wagenmakerij geopend. De markt is tot zeven uur ’s avonds te bezoeken. Het festival is hierna echter niet afgelopen: buiten zijn bijzondere food- en drinkcourts te vinden. Geniet van een heerlijke cocktail en een verrassend gerecht of vraag een plaatje aan bij de DJ, die tot na zonsondergang de heerlijkste nummertjes draait.

Een zonnig begin van de zomervakantie

Haal het beste uit het eerste weekend van de langverwachte zomervakantie en laat je verrassen op Mercado d’Ibiza Bohemian Bazaar. Verwacht een fantastische vibe en geniet van de leuke kleding, sieraden, accessoires en van bijzonder eten en drinken. Tropische sferen en Tilburgse gezelligheid!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Mercado d’Ibiza in de Wagenmakerij

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Muntenactie:

Koop nu je munten alvast extra voordelig met maar liefst 20% korting. Op locatie kosten de munten € 2,50 per stuk. In de online voorverkoop heb jij ze al voor € 20,- per 10 munten.

Locatie:
Oude Wagenmakerij
Burgemeester Brokxlaan
5014 DA
Tilburg
Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Antwoord op de meest gestelde vragen
Mercado d’Ibiza
Deel deze pagina
Klantenservice