Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mercado d’Ibiza

Mercado d’Ibiza 2017 als nooit tevoren: Back to Las Dalias

Voor de derde keer op rij organiseert Tillywood het lifestyle event Mercado d’Ibiza. Op zondag 16 juli vindt het grootste Bohemianfestival van Tilburg plaats in de Wagenmakerij. Meer dan honderd stands, unieke food- en drinkcourts en activiteiten voor jong en oud maken van Mercado d’Ibiza een bijzonder feest dat gepaard gaat met authentieke Ibiziaanse sferen.

Geïnspireerd door de bekendste markt van Ibiza gaat deze editie back to basic: Mercado d’Ibiza 2017: Back to Las Dalias gaat terug naar de essentie van het marktconcept. In het midden van de hal wordt een verrassend horecaplein gecreëerd. Dit foodcourtplein wordt omringd door de markt. Waar vorig jaar een groot deel van het event ook buiten te vinden was, ligt dit jaar de nadruk op de dynamiek in de hal.

Meer dan honderd stands

Op Mercado d’Ibiza zijn meer dan honderd stands te vinden. Er komen ondernemers uit het hele land maar voornamelijk uit Tilburg. Zij presenteren hun producten en diensten onder een Ibiziaanse sfeer. Deze stands onderscheiden zichzelf met hun tropische, eerlijke en heerlijke gerechten en drankjes. Drink struinend langs de vele kramen of buiten in een heerlijke strandstoel een lekkere cocktail.

Waan jezelf de hele dag op Ibiza

Om twaalf uur ’s middags worden de deuren van de hal in de Wagenmakerij geopend. De markt is tot zeven uur ’s avonds te bezoeken. Het festival is hierna echter niet afgelopen: buiten zijn bijzondere food- en drinkcourts te vinden. Geniet van een heerlijke cocktail en een verrassend gerecht of vraag een plaatje aan bij de DJ, die tot na zonsondergang de heerlijkste nummertjes draait.

Een zonnig begin van de zomervakantie

Haal het beste uit het eerste weekend van de langverwachte zomervakantie en laat je verrassen op Mercado d’Ibiza: Back to Las Dalias. Verwacht een fantastische vibe en geniet van bijzonder eten en drinken, onbekende tropische sferen en Tilburgse gezelligheid.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Muntenactie:

Koop nu je munten alvast extra voordelig met maar liefst 20% korting. Op locatie kosten de munten € 2,50 per stuk. In de online voorverkoop heb jij ze al voor € 20,- per 10 munten.

website    www.mercadoibiza.nl

Locatie:

Oude Wagenmakerij
Burgemeester Brokxlaan
5014 DA
Tilburg
Hotels
Webshop
Antwoord op de meest gestelde vragen
FAQ
Deel deze pagina
Klantenservice