Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mika Singh, Nargis Fakhri and Sunny Leone Live in Concert

“Het laatste nieuws over ons evenement van 31 augustus in Ahoy Rotterdam
Wij bij The Starsline GmbH geloven erin dat wij altijd de beste Bollywood-evenementen proberen te organiseren voor de fans in Nederland en Europa. Dit heb je kunnen zien bij eerder evenementen die door ons georganiseerd zijn zoals Arijit Singh Live en Shreya Goshal Live in 2018.

Vanwege de vakantieperiode tot eind augustus in Europa, hebben veel fans ons gevraagd om het “Grootste Bollywood concert van 2019” met verschillende artiesten zoals Mika Singh, Sunny Leone en Nargis Fakhri van 31 augustus 2019 in Ahoy Rotterdam te verplaatsen naar een andere datum.

Verder hebben wij ook suggesties ontvangen om nog een extra Bollywood-megaster op te nemen in de line up van hetzelfde evenement om daadwerkelijk het “Grootste Bollywood concert van 2019” neer te zetten.

Uw verzoeken zijn zeer belangrijk voor ons en wij proberen ook ten aller tijde aan uw wensen te voldoen. Om deze reden zijn wij op dit moment bezig om een van de grootste Bollywood sterren toe te voegen aan de line-up.

Om zo goed mogelijk de feedback van u, de fan, te verwerken zijn wij helaas genoodzaakt met de helpende hand van het management van Ahoy Rotterdam om de datum van het evenement te wijzigen. Wij zijn er samen in geslaagd om 17 november 2019 als nieuwe datum vast te leggen.

De naam van de extra megaster uit Bollywood wordt binnen 7 tot 10 werkdagen bekendgemaakt. Wij als organisatie zijn er zeker van dat u onze inspanningen waardeert om deze geweldige artiest naar Nederland te brengen.

De ticketprijzen gaan verhoogd worden en ook zal er een nieuwe stoelindeling komen voor alle nieuwe tickets.

Alle relevante aankondigingen zullen binnenkort beschikbaar zijn op de websites van Ticketpoint, Ahoy Rotterdam en onze bedrijfswebsite.

Als je je ticket hebt gekocht en je wilt geen restitutie ontvangen, worden er géén extra kosten in rekening gebracht en ontvang je uiterlijk 31 augustus een email met je nieuwe ticket(s) via Ticketpoint. Wij verzoeken je vriendelijk om ongeveer 10 dagen te wachten met beslissen of je een terugbetaling wil. Zodra er bekend wordt gemaakt welke mega ster er aan de line-up wordt toegevoegd, zijn wij er zeker van dat je enorm blij en tevreden bent met je ticket. Wanneer je naar de bekendmaking van de artiest toch nog je ticket wilt annuleren, ontvang je jouw ticketgelden retour van Ticketpoint.

We verontschuldigen ons voor alle fans en bureaus voor het ongemak dat u door deze wijziging heeft ondervonden.

Binnenkort meer informatie

Met vriendelijke groet,

The Starsline GmbH”

Heb jij tickets besteld? Klik hier om een keuze door te geven (geldig tot 31 augustus).

 

The Starsline Entertainment kondigt voor het eerst in Nederland het grootste Bollywood concert van 2019 aan met 3 Bollywood Superstars – Mika Singh, Sunny Leone en Nargis Fakri.
Mika Singh is een van de populairste mannelijke zangers met elk jaar chart buster hits, zijn laatste hit is “Aankh Marey” uit de film “Simmba“.
Sunny Leone is een zeer succesvolle artieste en beroemdheid met meer dan 50 miljoen volgers op Facebook, Twitter & Instagram. Haar laatste super hit prestatie is het nummer “Laila Main Laila” uit de film “Raees” met in de hoofdrol Shah Rukh Khan.
Nargis Fakri is een Amerikaanse actrice en model, die voornamelijk in Hindi- en Engelstalige films te zien is. Haar eerste rol in de film kwam met blockbuster romantisch drama Rockstar, waarvoor ze een Filmfare Award voor beste vrouwelijke debuut won. Dit werd gevolgd door optredens in films als ‘Madras Cafe’, ‘Main Tera Hero’, en ‘Housefull 3′ en nog veel meer.
Deze show heeft alles in Entertainment – Beste Zangeres, Beste Vrouwelijke Acteurs, Beste Choreograaf met Dansers, Grote Muzikanten, Top Productie, en nog veel meer verrassingen.
Alle Artiesten & Dansers komen speciaal voor deze ene show uit India!

Mumbai, het hart van Bollywood in India!
Maak je klaar om een show te ervaren en te genieten zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.
Er is compleet entertainment voor iedereen!.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Mika Singh in Ahoy Rotterdam

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Rotterdam Ahoy

zaterdag 31-08-2019 | 20:00

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

V-VIP tickets voor een compleet avondje uit!
  •  Gratis parkeren in de arena.
  • Gratis snacks op het evenement.
  • Speciale Meet and Greet met artiesten in backstage gebied na het evenement.
  • Kans om speciale geschenken van kunstenaars te winnen.
  • Speciale VVIP toegangspoort.
  • Speciale zitplaatsen in de arena – Eerste 4 rijen vanaf het podium.
  • Speciale VVIP-behuizing van de 1e rij tot het einde van 4 rijen.
  • Afstand tot 4e rij met speciale beveiliging.
Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam NL

Organisatie

The Starsline GMBH

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice