Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Myn Skip

Muzikaal skûtsjetheater in Earnewâld m.m.v. Theo Smedes, Age Veldboom, Harmen Brouwer, Ella & her Man, Bigband Friesland, Dansgroep Drachten, de Aebelina, SKS en IFKS skutsjes, het Skûtsjemuseum.

Het verhaal

Het is eind september. Het is donker op it Earnewâldster Wiid. Opeens schallen koperklanken over het water. Er komt een skûtsje aangezeild. Bezongen in een prachtig lied. Trots roept de schipper: Myn skip! Maar daar is het ploffende geluid van de opdrukker al te horen en de geur van de dieselmotor is te ruiken: een nieuwe tijd dient zich aan….
In Myn Skip volgen wij een skûtsje door drie tijdsperiodes heen. Honderd jaar skûtsjehistorie in muziek, beeld, dans, theater en verhaal. Een unieke voorstelling in de open lucht in Skûtsjedoarp Earnewâld.

De muziek

U zit op een tribune aan de waterkant. Door uw koptelefoon klinkt het of u midden in de voorstelling zit. De prachtige muziek van Ella & Her Man en Bigband Friesland laat de skûtsjes dansen op het water. In uw oren klinkt het zwoegen van een vrouw in de jaaglijn en het ploffen van een opdrukker. Ella & Her Man en Bigband Friesland voeren u anderhalf uur lang mee langs een zeilend vrachtschip, een vervallen woonboot, een turfschip en een wedstrijdskûtsje.  

Idee:  Age Veldboom
Concept en regie:  Theo Smedes
Muziek oa. : BigBand Friesland, Ella & her Man
m.m.v. Dansschool Drachten , SKS en IFKS skûtsjes, Aebelina, het Skûtsjemuseum

Ticketpoint is het officiële verkooppunt.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Annage
De Reidtugel 5
9264 TS Earnewald

Besloten voorstelling

De show van 22 september is enkel met geldige promocode te boeken.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Myn Skip
Deel deze pagina
Klantenservice