fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Nederlandse Loterij NK Wielrennen

KLAAR VOOR DE START?

Het eerste grote wielerevenement van 2021 in Nederland mét publiek: het Nederlands Kampioenschap Wielrennen is er klaar voor! Op 19 en 20 juni 2021 is de Col du VAM in Wijster wederom het decor voor een wervelend parcours over uitdagende kasseienstroken en een spectaculaire finishklim.

We zetten koers naar een uniek evenement. Ben jij erbij?

Als je er bij wilt zijn moet je wel een geldig testbewijs laten zien. Uiterlijk 10 dagen voor het evenement communiceert de organisatie op de website nkwielrennen.com hoe je aan zo’n testbewijs kunt komen en waar je de test kan laten doen.

DE ULTIEME WIELERERVARING

Het belooft twee dagen lang een onvervalste race te worden. Diverse grote namen verschijnen aan de start.

In de strijd om de nationale titel in verschillende categorieën zie je onder andere Mathieu van der Poel, Anna van der Breggen, Tom Dumoulin, Annemieke van Vleuten en Jos van Emden. Wie heeft de beste benen, in de koers en in de sprint, daar draait het om.

Wie van deze toppers zie jij straks met eigen ogen over de finish komen? Of wordt het een spannende eindsprint met een verrassende winnaar? Zelf de spanning voelen en de sportieve prestaties aanschouwen is de ultieme wielerervaring.

IN DE STARTBLOKKEN

Het is absolute topsport in het fietswalhalla van Drenthe. Wil jij erbij zijn, reserveer dan snel jouw kaart(en)!

Vanwege het unieke karakter van het evenement is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk.

Bestel nu jouw ticket via VanPlan en aanschouw zelf dit hoogtepunt in de wielersport!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van het NK Wielrennen 2021.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Col du VAM
Vamweg, 9418 TM Wijster

Moet ik me laten testen om toegang tot het evenement te krijgen?
Ja, een negatieve testuitslag is verplicht. Entree tot het evenement kost € 15,- en daarmee kun je jezelf via het programma Testen voor Toegang een gratis test ondergaan in een GGD-teststraat naar keuze.

Bij Testen voor Toegang  (testenvoortoegang.org) kun je de optie Publiek bij Sportwedstrijd aanvinken en het moment waarop je het terrein wilt betreden. In de maximaal veertig uur daarvoor moet je een gratis test ondergaan, dat kan in de eigen regio of op de plek waar jou dat het best uitkomt op dat moment. Die teststraat en het moment kun je zelf selecteren. Per mail krijg je de negatieve uitslag binnen en op vertoon van de bijbehorende code op je telefoon én je ticket kun je het NK bezoeken.

Programma zaterdag
Profs vrouwen
Start 10.45 uur
Verwachte finishtijd 13.56 uur
17 ronden (van 7,3km) = 124,1 km
Beloften
Start 15.00 uur
Verwachte finishtijd 18.15 uur
17 ronden (van 7,3km) = 124,1 km
Programma zondag
Profs mannen
Start 12.35 uur
Verwachte finishtijd 17.00 uur
27 ronden (van 7,3km) = 197,1
Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Locatie
NK Wielrennen
Deel deze pagina
Klantenservice