Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Outdoorplayday

Het mooiste kinderevenement in Brabant!

KidEvents Outdoorplayday is het leukste en grootste kinderevenement van Brabant. De Outdoorplayday van KidEvents is een dag boordevol speelplezier. Een dag waar uw kind naar hartenlust kan klimmen, glijden, springen en een uitdagend stormbaanparcours kan volgen. Ook is er een skelterbaan, een bungeetrampoline, een treintje op rails, een zweefmolen, waterballen, een rodeostier en zijn er ontzettend veel luchtkussens. Daarnaast kun je schminken, is er een ballonenclown, zijn er diverse optredens en is er een kinderboerderij.
Let op tijdelijk extra voordelige Early Bird Actie!

Tijdens de Outdoor Playday kunnen de kinderen vrij spelen op de vele attracties die op het terrein staan. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar is er een afgeschermd terrein met attracties en spelactiviteiten afgestemd op hun leeftijd.

Frietjes met

Gedurende de dag ontbreekt het de kinderen aan niets. Het eten en drinken voor de kinderen is prima geregeld. Tussen de middag worden de kinderen getrakteerd op een puntzak friet, een lekkere snack, een heerlijk ijsje, zakje chips en 2 keer limonade en dat allemaal voor 1 vaste lage entreeprijs.

Voor ouders / begeleiders

U bepaalt als ouder / begeleider zelf van wanneer tot wanneer uw kind speelt. De openingstijd van KidEvents is van 10.30 tot en 18.30 uur. De organisatie zorgt voor professionele begeleiding bij de attracties. Wilt u als ouder begeleider ook gezellig blijven, dan bent u natuurlijk van harte welkom. De toegangsprijs voor personen vanaf 17 jaar bedraagt 5 euro per persoon, er zijn foodstands en u kunt een drankje bestellen bij de verschillende horecapunten. U bent niet verplicht om aanwezig te zijn tijdens de speeldag. Is uw kind jonger dan 8 jaar, dan adviseren wij
wel in de buurt te blijven.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Stichting KidEvents
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Outdoorplayday
Deel deze pagina
Klantenservice