fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Paintball

Op zoek naar een leuk dagje uit voor een groep vrienden, collega’s of familie? Paintball is het perfecte spel. Het is spannend, competitief en voor dit spel zijn teamwork en een goede strategie vereist! Door heel Nederland zijn ontzettend veel paintball-locaties te vinden. Vooral in de grote steden is er keuze genoeg.

Wat is paintball?
Paintball is een sport en spel waarbij je op elkaar schiet met milieuvriendelijke verfballetjes (van gelatine). De sport is ontstaan in de Verenigde Staten. Het eerste paintballgeweer (1970) was bedoeld voor boeren, zodat ze hun bomen en vee konden markeren. Het werd pas een spel in 1981.

Er zijn meerdere spelvormen, maar vaak speel je in 2 of meer teams tegen elkaar en strijd je voor de vlag. Wanneer je geraakt ben, verlaat je het spel. Bij deze sport draait het allemaal om strategie en teamwork. Daarom is het ook erg geliefd als teamuitje of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Sommige mensen gaan er zo in op, dat ze het heel professioneel aanpakken. Ze hebben vaak hun eigen paintball kleding, geweren en maskers en gaan meerdere keren per jaar om beter te worden.

Wat moet je weten als je gaat paintballen?

  • Je moet 18 jaar of ouder zijn om te mogen paintballen
  • Een schot op je lichaam kan zeer doen en blauwe plekken veroorzaken
  • Een gelaatsmasker is altijd verplicht om je gezicht te beschermen
  • Een team bestaat over het algemeen uit 6 tot 10 personen
  • Het spel duurt vaak tussen de 2,5 en 3 uur

Bied nu mee met tickets voor de vetste paintball-uitjes van Nederland.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Deel deze pagina
Klantenservice