fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Reuzenrad Drachten

Durf jij in te stappen in het 50 meter hoge reuzenrad op de Markt in Drachten?

Hoog torent het reuzenrad boven Drachten uit. En dat in het avondlicht ook nog eens heel mooi verlicht! Een plaatje om te zien; dat wil je niet missen. Kom deze zomer van vrijdag 23 juli tot en met zondag 1 augustus naar het kleurrijk verlichte reuzenrad op de Markt in Drachten. Gegarandeerd een gezellig uitje voor jong en oud én prachtige vergezichten over Drachten en omgeving!

Wil jij Drachten en omgeving van grote hoogte bewonderen? Het grootste mobiele reuzenrad van Nederland komt naar Drachten!

  • Hoogste mobiele reuzenrad van Nederland!
  • Gezelligheid voor jong en oud!
  • Bekijk Drachten van grote hoogte!
  • Steun de plaatselijke winkeliers!

Wanneer:                           Van vrijdag 23 juli tot en met zondag 1 augustus

Openingstijden:              Van 12.00 uur tot 23.00 uur

Tickets:                                Online voorverkoop: t/m 12 jaar: € 5,-. Leeftijd 13 jaar en ouder: € 7,-.

Aan de kassa: t/m 12 jaar: € 7,-. Leeftijd 13 jaar en ouder: € 9,-

De bouwvak start dit jaar wel heel bijzonder in Drachten. Leden van de winkeliersvereniging Ha&Ie, Gastvrij Drachten en gemeente Smallingerland halen samen een gigantisch reuzenrad naar Drachten. Voor inwoners en toeristen betekent dit de mogelijkheid om Drachten vanaf 50 meter hoogte te bewonderen. Mooie vergezichten, de waterrijke en groene omgeving en de vele wijken van Drachten zijn zo van grote hoogte te bekijken. Plezier voor iedereen! Want hoe leuk is het om een real-life  ‘plattegrond’ van Drachten aan je voeten te hebben liggen? Samen met je gezin, pake of beppe of je vrienden kijken naar alle plekken waar je herinneringen aan hebt of waar je bekende straten ziet? Dat is letterlijk gezelligheid ten top!

Trekpleister voor bewoners én toeristen
Afgelopen maanden waren zwaar voor de middenstand en winkeliers van Drachten. Toch bleven vele inwoners het centrum trouw bij het doen van boodschappen binnen de mogelijkheden die er waren. Er werd online gewinkeld en ook waren er mogelijkheden om via windowshopping producten te kopen. Winkeliersvereniging Ha&Ie, Gastvrij Drachten en gemeente Smallingerland willen als dank daarvoor iets leuks terugdoen. Het idee is dat het reuzenrad een mooie trekpleister zal zijn voor het centrum van Drachten. Ook hopen de winkeliers weer vele toeristen te mogen begroeten. Afgelopen zomer viel op dat er veel mensen van ver kwamen om een bezoek te brengen aan ons centrum. De kans is groot dat ook dit jaar vele toeristen Drachten weten te vinden.

Steun ons winkelcentrum!
Het centrum zal komende zomer met de komst van het reuzenrad extra aantrekkelijk zijn. Met het kopen van een ticket steun je bovendien de middenstand en winkeliers op ludieke wijze. Bestel nu alvast je online ticket op www.gastvrijdrachten.nl.  Kinderen tot en met twaalf jaar betalen in de voorverkoop 5 euro per rit. Vanaf 13 jaar is een ticket in de voorverkoop 7 euro. Uiteraard kun je je tickets ook aan de kassa kopen. Dan geldt: tot en met twaalf jaar betaal je 7 euro. Dertien jaar en ouder betaalt 9 euro. Zien we jou ook binnenkort?

Het reuzenrad is een initiatief van Hylke Breman (PUUR), Halbe Bergsma (Schuurman Schoenen), Bettie van der Wal (HEMA), Edser Knol (Multiplus).

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
De Markt
9203 ZP
Drachten

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice