Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Samson & Dalila

Grand Opera van Camille Saint – Saëns

Samson & Dalila wordt opgevoerd in de boekenhal  in Gorredijk. De hal waar 1,5 miljoen boeken liggen opgeslagen, heeft een zeer goede akoestiek en leent zich uitstekend voor theatrale effecten.

De sterke held Samson, aanvoerder van de Israëlieten, wordt verleid door de beeldschone Dalila een priesteres uit het kamp van de vijand, de Filistijnen. Samson is gevreesd vanwege zijn bovenmenselijke kracht. Waarom hij zo sterk is blijft een raadsel. Vanwege zijn goddelijke opdracht wil Samson de relatie met Dalila beëindigen. Bij een laatste ontmoeting weet Delila hem zover te krijgen zijn geheim prijs te geven: zijn kracht ligt in zijn weelderige haar. Wanneer hij slaapt knipt Delila zijn haar af en wordt Samson overmeesterd door de Filistijnen. Deze steken zijn ogen uit en bespotten hem tijdens een groot feest.

De opera is sinds de jaren 50 van de vorige eeuw in zijn originele vorm niet meer te zien geweest in Nederland. Beleef deze uitvoering mee in een bijzondere setting met solisten, groot koor en exotisch ballet in een productie van Never Ending Orchestra.

Met: Carina Vinke als Dalila en Albert Bonnema als Samson.

Muzikale leiding

Andrew Wise

Idee en regie

Albert Bonnema

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Samson & Dalila in Boekenhal Sterk.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Boekenhal Sterk – Gorredijk
Hellingbaas 1, 8401JH Gorredijk NL

Organisatie

NEO

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice