Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Sander Kwarten presenteert Hollands Feest

Sander Kwarten

De zanger Sander Kwarten organiseert op zaterdag 27 mei een gezellig Hollands feest met een aantal muzikale collega’s zoals: Willem Bart, Frank van Etten, Jaman, Nelis Leeman, Rinus Werrens, Eduard Sips en Susanna Veldmeijer.

Al deze artiesten staan garant voor een oer Hollandse gezellige feestavond, en waar Sander Kwarten tevens zijn nieuwe single zal lanceren.

Biografie

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Sander deed mee aan verschillende talentenjachten. Hij won het merendeel! Dit leidde uiteindelijk tot de single “Leef VandaaG”. Deze single is geproduceerd door Manfred Jongenelis. In 2010 stapte Sander over naar Goldfinger (Waylon van der Heijden). Samen met hem werkte hij aan de single “Hart van Steen”. Hij scoorde met deze single dan ook zijn 1e chart notering in de Dutch Charts Single Top 100. In 2015 scoorde de goedlachse en sympathieke volkszanger een hit met “Verliefd”. Deze single werd vervolgens door alle radiostations opgepakt. Hij was ook te zien in bij het Muziekfeest op het Plein.

Nu is zijn debuut CD uit! Het album heeft de titel “Dromen“. De gelijknamige single is ook op dit album te vinden. Het album is geproduceerd door Waylon van der Heijden. Deze producer is onder andere bekend van Django Wagner, Ferry de Lits en Rene Schuurmans.

Dromen

Leer alvast het refrein uit je hoofd zodat je die mee kunt zingen!

Dromen, elke nacht dan komen ze weer
Dromen doe ik alleen van jou, van jou
Je zegt me, mijn hele leven ben ik van jou
Maar dan word ik weer wakker en ligt er niemand naast me
Dan ga ik weer op zoek naar jou

Locatie

Café Ons Thuis klinkt niet alleen huiselijk qua naam, maar dat is het ook in alles wat ze doen! Het is in een ongedwongen abiance het best toeven, dus wordt er voor gezorgd dat u zich er graag op je  gemak voelt bij ‘Ons Thuis’. Dit alles begeleid door een uitstekende bediening, goede service en mooie entourage.

Dus bestel snel kaarten want vol= vol.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Organisatie:

Cornelis Music

Adresgegevens:

Bredaseweg 20

4844 CL, Terheijden

 

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice