Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Sinterklaasvoorstelling van Blinder met “In de Wolken”

Sinterklaasvoorstelling van Blinder met “In de Wolken”

Sinterklaas krijgt dit jaar een telefoon van zijn pieten, want ze vinden dat Sinterklaas bij de tijd moet blijven. Zo leert Sinterklaas appen, foto’s maken, youtuben en spelletjes spelen. Sinterklaas ligt de hele dag in zijn stoel met zijn telefoon. Hij komt niet meer buiten en zorgt niet voor zijn paard Amerigo. De pieten zijn ongerust. Wat doet Sinterklaas toch de hele dag op zijn telefoon? Het lijkt wel of Sinterklaas met zijn hoofd in de wolken zit? De pieten bedenken een plan om Sinterklaas weer aan het werk te krijgen, want de pakjes moeten wel op tijd bij de kinderen worden bezorgd! Als dat maar goed komt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Sinterklaasvoorstelling van Blinder met “In de Wolken” in het BaronTheater 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Baron Theater Opende

zondag 02-12-2018 | 15:30

€ 6,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,00 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 0,85 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2018-12-02 15:30:00 2018-12-02 16:30:00 Europe/Amsterdam Sinterklaasvoorstelling van Blinder met “In de Wolken” Baron Theater Opende
Locatie

Baron Theater Opende
Verbindingsweg 9, 9865 TE Opende NL

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice