Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

SportSound – Syb van der Ploeg

Het erepodium voor muziek en sport

SportSound is een theatervoorstelling waarin sport en muziek samenkomen. Zanger/componist en duursporter Syb van der Ploeg gaat op zoek naar de raakvlakken tussen muziek en sport, tussen winnen en verliezen, tussen succes en falen.

In woord, beeld en muziek worden tien historische sportmomenten uitgelicht, zoals de WK-finale voetbal 1974, de Elfstedentochten van ’85, ’86 en ’97, het Olympisch zilver van marathonloper Gerard Nijboer, het Olympisch goud van turner Epke Zonderland. Bij de gedenkwaardige sportmomenten heeft Syb bijbehorende composities geschreven. Met zijn band speelt hij ook muziek uit de tijd waarin de prestaties zijn geleverd, verlevendigd met oude en nieuwe filmbeelden en technieken. Daarnaast komen er ook bekende clubliederen, volksliederen en andere nummers voorbij die gelinkt zijn aan een club of sportevenement. Een mooi voorbeeld zijn de Franse chansons in de Tour de France.

Syb van der Ploeg, zelf marathonloper, triatleet en veelvuldig Elfstedenbedwinger, deelt samen met zijn muziek- en loopkompaan Wiebe Kaspers en een ‘mystery guest’ legendarische sport- en muziekervaringen met het publiek. ‘Mystery guests’ zijn onder andere Henk Angenent, Rintje Ritsma, Gerard Nijboer, Hennie Kuiper en Foppe de Haan.
SportSound is een avond vol nostalgie en muzikale doping waarvan elke muziek- en sportliefhebber motivatie en inspiratie krijgt!

SportSound – Zaterdag 21 oktober – BaronTheater Opende

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice