Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Terug naar Heeg

Het Heegermeer is op zaterdag 30 juni alweer het toneel van het grootse en bijzondere muziekspektakel ‘Terug naar Heeg’ op het water. Honderden sloepen en boten scharen zich om het eiland. Karin Bloemen neemt ons mee langs de herinneringen en de verhalen die het dorp Heeg met zich meebrengt.

Line-up

Hans Klok, Jeroen van der Boom, Iris Kroes, Maaike Schuurmans, The Symphonic Music Connection en vele anderen zorgen die avond voor MAGIE zoals nog nooit eerder vertoond!

Lotenactie

Zie jij het al voor je? Op donderdagochtend 12 juli vlieg jij samen met jouw vriend/vriendin, moeder/dochter, vader/zoon of opa/oma en 6 andere gelukkige winnaars naar Nice, Frankrijk. In Nice worden jullie opgehaald en rijden naar Saint Tropez; de stad van de luxe schepen, heerlijke wijnen en watersport.

Waar jullie vervolgens aan boord stappen van een prachtig Wajer Yacht; een luxe, modieus en snel varend prachtig schip.

Na een dag varen met een heerlijke lunch worden jullie nog getrakteerd op een diner in de zachte avondzon. Om niet veel tijd later weer terug te vliegen naar Nederland. Jullie zijn nog niet eens langer dan 24 uur uit Nederland en hebben een ‘once in a lifetime experience’ beleefd. Wie wil dat nou niet.

Dankzij Wajer Yachts mag Terug naar Heeg totaal acht mensen blij maken met deze unieke beleving.

Dat betekent dat de hoofdprijs niet eenmaal maar vier keer valt! Om kans te maken op deze prijs kun je zoveel loten als je wilt kopen voor slechts €15,- per lot.

Terug naar Heeg

Tijdens het grootste botenconcert van Europa vertellen de artiesten hun eigen verhaal waarom ze Terug naar Heeg zijn gekomen. De reis wordt geïllustreerd met video’s en benadrukt het prachtige dorp, de nostalgie, de romantiek en de grenzeloze uitstraling van Heeg en haar wateren! Het belooft een wervelende avond te worden met een uitgebalanceerde mengeling van humor, magie, muziek, entertainment en dans. Een muzikaal spektakel met een blijvende herinnering. Een herinnering die zorgt dat men weer Terug naar Heeg komt.

Heeg

Heeg is één van de meest actieve watersportkernen van Fryslân. En ook voor de bezoekers van Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 is Heeg graag een goede gastheer. Een groot muzikaal evenement op het water in 2018, Heeg voor één avond het epicentrum van Europa. Ondernemers en bewoners van Heeg zijn er klaar voor. Yn Heech is altyd wat te dwaan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Terug naar Heeg

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Hebben jij en je vrienden geen eigen boot? Bestel dan tickets voor de rondvaartboten. Een prachtig zicht op het podium. Met een pendelboot word je vanuit Heeg naar het Eerste Eiland gevaren. Aan boord ben je voorzien van alle gemakken, catering, toilet, maar bovenal een adembenemend zicht.

Locatie

Heegermeer

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Website
Deel deze pagina
Klantenservice