fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toxic Fetish – NYE Party

Vanwege de Corona-maatregelen is dit evenement verplaatst van 31-12-2021 naar 31-12-2022. Ticketkopers zijn daarover op 15-12-2021 per mail benaderd. Eerder aangekochte tickets blijven geldig voor de editie van 2022.

Voor je het weet staat het einde van het jaar weer voor de deur. Het is ieder jaar weer een probleem: wat te doen met oud en nieuw? Zowel in de grootste arena’s als de allerkleinste zalen valt er wel iets te beleven tijdens de jaarwisseling.

Wij knallen het jaar 2023 in met de heetste party die je ooit hebt meegemaakt: Toxic fetish NYE Party. Een chique stijlvol en super spannend fetish feest met een overweldigende line up, bubbels & bites dance en play area etc..

Toxic fetish NYE party
Dus word je helemaal gek van de vraag wat je met oud & nieuw gaat doen? Verlos jezelf hiervan en kom gewoon bij ons langs! Toxic fetish NYE party staat voor ondeugend, stout en nog veel meer.

Waar is het?
Beleef hét fetish NYE feest in De Heuvel Gallery in Tilburg! De ideale locatie om de jaarwisseling door te brengen, gewoon genieten en feesten. Toxic fetish NYE party staat garant voor een unieke sfeer, spectaculaire inrichting op een schitterende locatie alles tot in de perfectie uitgevoerd.

Waarom moet je er heen?
Trakteer jezelf en je vrienden op een heerlijk avond uit. Het wordt geheid een avond om nooit te vergeten! Met verschillende beats, maar ook met speciaal ingerichte duistere hoekjes die ervoor zorgen dat dit voor jou een onvergetelijke avond en nacht wordt. Toxic staat garant voor een avond vol plezier, spanning en warme herinneringen om mee naar huis te nemen… RonaH Events heeft slechts 1 doel voor ogen: jullie een geweldig oud op nieuw feest te bezorgen!

Oudjaarsavond is dit jaar een avond waar je écht naar uit mag kijken.

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Toxic Fetishparty in De Heuvel Gallery.

Deel deze pagina

2023-09-22 23:35:53 2023-09-22 23:35:53 Europe/Amsterdam Toxic Fetish – NYE Party

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

De Heuvel Gallery
Heuvelring 37, 5038 CJ Tilburg NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Heuvel Gallery

Toxic Fetishparty

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice