fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tribute to the Cats Band

Op 17 november 2018 komt Tribute to the Cats Band naar Emmen in Crazy Times / Boogie Bar. Om 20:00 uur zullen de deuren openen en om 21:30 zal het concert starten en om 1:00 uur eindigen.

Beleef en geniet van de oude tijden.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute to the Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer dan 650 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend in onder meer Next One, Stampvast en Fiësta: Piet Schilder, Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Jack Stroek zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2017 nog steeds los maakt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Tribute to the Cats Band in Crazy Times / Boogie Bar

Deel deze pagina

2023-09-22 22:27:30 2023-09-22 22:27:30 Europe/Amsterdam Tribute to the Cats Band

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Café Crazy Times
Splitting 156
7826 CT Emmen

Er zijn geen aparte rolstoel plaatsen beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Café Crazy Times

Tribute to the Cats Band

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice