Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tribute to the Cats Band

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute to the Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer dan 650 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend in onder meer Next One, Stampvast en Fiësta: Piet Schilder, Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Jack Stroek zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2017 nog steeds los maakt.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Café Crazy Times
Splitting 156
7826 CT Emmen

Er zijn geen aparte rolstoel plaatsen beschikbaar.

Hotels
Webshop
Café Crazy Times
Tribute to the Cats Band
Deel deze pagina
Klantenservice