Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Umberto Tozzi

Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ komt naar Nederland!

De Italiaanse superster Umberto Tozzi verkocht meer dan 32 miljoen platen en is zowel in Italië als in de rest van de wereld een absolute superster. Op z’n 16 de had Umberto Tozzi al zijn eigen bandje Off Sound. Toen al stond in de sterren geschreven dat de zanger-liedjesschrijver een mooie toekomst zou hebben in de muziekwereld. Het succes kwam al in 1976, toen hij 7 maanden op nummer één stond met ‘Ti Amo’. Drie jaar later werd dit succes overtroffen, toen Tozzi uitpakte met de uptempo meezinger ‘Gloria’. Het liedje werd een wereldhit en groeide uit tot een evergreen. In 1987 – toen het Songfestivalcircus neerstreek in Brussel – nam Umberto Tozzi voor Italië deel aan
de wedstrijd, met het duet ‘Gente di Mare’. Ook al werden ze derde, finaal scoorde het duo misschien wel één van de grootste hits doorheen de geschiedenis van het festival. Live slaagt Tozzi er telkens weer in om zijn onvergetelijke hits op een knappe en vooral frisse manier aan zijn publiek voor te schotelen, wat van zijn concerten echte pareltjes maakt.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Amsterdam
Koninklijk theater Caré

Contact gegevens

Mail: Ticketpoint.nl/klantenservice
Telefoon: 0900 9000 8000

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice