Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

WADfilm

Een ware ode aan de Waddenzee. Verbaas je over de oneindigheid van de donkere sterrenhemels, duik onder water met de grijze zeehonden, volg de barre tocht van de pasgeboren bergeendenkuikens door de duinen naar het voedselrijke wad. Beleef het mee: WADfilm, overleven op de grens van Water en Land, gaat in première op 1 oktober en jij kunt erbij zijn! Een film geprojecteerd in een levensecht waddendecor. Tussen de BN’ers en speciale gasten en met een toelichting van de makers van de film; kom ook naar de première. Koop hier je kaarten.

Grootste première van een natuurfilm ooit

Op 1 oktober gaat WAD in première in een levensecht waddendecor. Extra bijzonder is dat de vertoning van de film plaats vindt in het decor van het Wad op de set van de theaterproductie de ‘Stormruiter’ van Jos Thie in het WTC in Leeuwarden. De bezoekers krijgen een unieke gelegenheid om op de landelijke première van de film de film te gaan kijken in een echt waddenlandschap. Op een reusachtig scherm met een inleidend verhaal van de filmmaker zelf. Nooit eerder heeft er zo’n grote film première plaatsgevonden in ons land. Natuurlijk gaat een première niet zonder BN’ers en speciale genodigde, maar daarnaast is een groot deel van de kaarten te koop. Iedereen kan erbij zijn. Volgens Smit; “Dit wordt een feestje en dat mag je als waddenliefhebber niet missen”!

Unieke beelden super dichtbij

De crew wist beelden te maken die nog nooit eerder zijn gemaakt. Onderwater filmen is bijvoorbeeld in de troebele Waddenzee een grote uitdaging. En met speciale technieken is het microleven in beeld gebracht. Maar ook de jacht van de slechtvalk, de geboorte van zeehonden in het wild, eindeloze sterrenhemels, unieke natuurfenomenen zoals springtij, noorderlicht en een bevroren ijszee passeren de revue. Alles is gefilmd alsof je er zelf naast de zeehond op de zandbank ligt te zonnen. Het enige natuurgebied in Nederland met de internationale status UNESCO Werelderfgoed. WAD, overleven op de grens van water en land wordt de eerste natuurfilm over dit unieke natuurgebied.

Het geluid sleept je mee

Dat komt samen met het geluid, wat je letterlijk meeneemt onder het ijs, in het zand en op het wad. Je hoort het geluid van het gras zoals het bergeendje dat ook hoort. De muziek is speciaal gecomponeerd voor de film en tijdens de montage. Daarbij wordt nauw samengewerkt met een groot aantal Nederlandse topmuzikanten zoals Nynke Laverman, Lavinia Meijer, Martin Fondse, Sytze Pruiksma en Sofia Dragt.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van WADfilm in het WTC Leeuwarden

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

WTC Expo – Leeuwarden
Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden NL

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
WTC Leeuwarden
Deel deze pagina
Klantenservice