Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Wereld Filmpremière SPAAK

Een unieke kans om een filmpremière bij te wonen! Ontmoet de hoofdrolspelers (o.a. Tim Douwsma, Jack Wouterse en Saskia Elise) en bezoek de afterparty met een Meet & Greet + DJ show. Wie weet loop je op deze afterparty wel diverse BN’ers tegen het lijf! Benut deze unieke kans om een rodeloper première bij te wonen.

De Wereld Filmpremière SPAAK is op 2 september 2017. Tim Douwsma krijgt de hoofdrol in de nieuwe film van Steven de Jong (Westenwind, Scheepsjongens van Bontekoe). Douwsma speelt de rol van Luuk, een cokesnuivende student scheikunde. De film Spaak is een anti drugs/fiets drama naar de waargebeurde bestseller ‘Groot Verzet’ van Paul Rood. Bekijk snel de trailer.

 

Samenvatting

What drugs can do, you can do better

Hoofdpersoon Luuk Meijer (Tim Douwsma) is een talentvol Indoor baan wielrenner en bovendien ook nog een geniale student Scheikunde. Hij experimenteert veelvuldig met zelfgemaakte drugs. Samen met zijn vriendin Vanessa (Saskia Elise) maakt hij wilde plannen om snel geld te verdienen. Hij wil net zo succesvol in zaken worden als zijn vader (Raymond Thiry). Zijn beste maatje Angela (Valerie Pos) kan zijn keuzes echter maar moeilijk accepteren.

Luuk krijgt de tip om zijn eigen geproduceerde pretpilletjes naar Scandinavië te smokkelen. Zijn oude wielrencoach Dieter (Aart Staartjes) geeft hem onbedoeld een voorschot om de ”Black Bitch” te maken in zijn eigen lab. De smokkelpoging mislukt echter volledig en Luuk verdwijnt in een Zweedse cel. Met Jurgen (Jack Wouterse), die ook afkomstig is uit Nederland, zet hij een ingenieuze ontsnapping op touw. Luuk bereikt na een fietstocht van weken Nederland. Vanessa is intussen afgegleden naar de absolute dope afgrond.

Interpol zet Luuk op de lijst van gezochte criminelen, terwijl Luuk de een na de andere fiets overwinning in Nederland aan elkaar rijgt. Hier is hij veilig, omdat er geen uitleveringsverdrag met Zweden is geregeld. Dieter wil echter dat hij naar de Olympische spelen gaat maar hij kan de grens niet over. Hij krijgt het advies om zijn straf alsnog uit te zitten.

Luuk twijfelt.. Loopt zijn leven alsnog Spaak?

de Wereld Filmpremière SPAAK  is in ontwikkeling in samenwerking met DeFilmambassade.

De film Spaak is een anti drugs/fiets drama naar de waargebeurde bestseller ‘Groot Verzet’ van Paul Rood.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Rode Loper Première

Benut deze unieke kans om een Rode Loper Première bij te wonen. De voltallige cast is aanwezig (o.a. Tim Douwsma, Aart Staartjes en Valerie Pos). Je hebt toegang tot de afterparty waar je jouw filmhelden kunt ontmoeten en waar een later bekend te maken DJ de avond muzikaal zal omlijsten. Daarnaast heb je toegang tot Indoor Baankampioenschappen m.m.v. Old Stars. Tatum Dagelet presenteert en DJ Fajah Lourens staat op de afterparty!

Locatie:

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Steven de Jong
Spaak
VIP Arrangement
Deel deze pagina
Klantenservice