Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Westerlauwers Mannenkoor

Voorjaarsconcert van het Westerlauwers Mannenkoor
Ode aan oud dirigent Harm van der Meer

Deze avond zal het Westerlauwers mannenkoor een speciaal concert houden. Omdat het koor in 2017 40 jaar bestond is er ter ere hiervan het afgelopen jaar een nieuwe cd uitgegeven. Bovendien zal oud dirigent Harm van der Meer enkele passages uit zijn memoires  voorlezen. Van der Meer was van 2009 – 2016  dirigent bij het Westerlauwers Mannenkoor. Het geheel van deze avond staat onder leiding van niemand minder dan dirigent Jan Hibma.

Jan Hibma

Hibma volgde Harm van der Meer op, die het koor ruim zeven jaar op zijn eigen bijzondere wijze heeft gedirigeerd.

In de muziekwereld is Hibma zeker geen onbekende. Hij begon als veertienjarige al met dirigeren. Ook speelde hij op jeugdige leeftijd mee in het Frysk fanfareorkest. Na de middelbare school studeerde Hibma aan de conservatoria van Leeuwarden en Hilversum.

Hibma is in het dagelijks leven docent klein koper aan het Kunstencentrum Atrium in Sneek. Sinds 1996 is hij verbonden als dirigent van het interkerkelijk mannenkoor Edoza in de Waterpoortstad. Naast de twee mannenkoren die hij vanaf september dirigeert, is hij ook verbonden als dirigent bij enkele muziekmuziekverenigingen.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van het ‘Westerlauwers Mannenkoor’ en andere voorstellingen bij het BaronTheater

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice