Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

WOMB

Format: Afro, Soulful, Classic House

WOMB is een kwartaalevenement die ver uitstijgt boven geslacht. Het verhoogt de trilling naar een hogere frequentie met een uit alleen maar vrouwen bestaande cast bij de controles.

Er is iets mysterieus over een vrouw die achter de decks staat. Ze zal lachen, wetend dat ze je aan het dansen krijgt. Een magische nacht waar ze je tot leven brengt met jouw liefde voor House muziek.

Ervaar CinCity (NL), Soph-eye Richard (VAE) en Natarcia Ommen (NL), drie van de meest verbazingwekkende power-vrouwen die overheersen in de DJ booth.

CinCity

CinCity is een talentvolle DJ / Producer wie van elke soort House muziek houdt. Met Afrikaanse en een Nederlandse roots, die ze gebruikt als een inspiratie voor haar muziek. Een ding is zeker, CinCity draait altijd verfrissende, funky en vrolijke muziek.

Soph-eye Richard

Soph-eye Richard is een DJ  / Producer die al langer dan een decennium in de scene van music en dance is. Ze representeert alle artistieke elementen rond House muziek en club cultuur.

Natarcia Ommen

Natarcia Ommen geboren in Suriname, waar ze haar liefde voor muziek ontwikkelde. Ze noemt haar muziekstijl ‘Black House’. Het is een mix van US Garage, latin, deep and club house music.

WOMB speelt selecties die je nog nooit of te nimmer gehoord hebt. Een geluid dat je opwarmt als een deken met zijn energieke, diepe maar soulvolle klanken die de geest verheffen.

Ervaar WOMB elke twee maanden bij de Tropen, Een unieke en nieuwe locatie in Amsterdam Oost. Een levendige hotspot in het hart van Amsterdam. Het interieur van Grand Café de Tropen in Amsterdam Oost is eigentijds en tegelijkertijd zal het je blijven herinneren aan de geschiedenis van het monument. Klassiek, maar toch modern.

Vier de vrouwelijke geest en laat haar funky krachten op leven.

De koninginnen zijn hier! Kom naar de dansvloer..

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatie:

Linnaeusstraat 2
1092 AD
Amsterdam

GEANNULEERD

Let op: Het evenement is geannuleerd. Meldt u aan op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van tickets voor evenementen in “De Tropen”.
Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice