Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Yalfest 2017

In 2017 wordt voor de tweede keer YALFest NL georganiseerd: een festival voor YA-lovers met masterclasses, activiteiten én internationale topauteurs. Onder anderen Megan Shepherd, Veronica Rossi en Donna Freitas zijn aanwezig.

Het festival vindt plaats op zondag 23 april 2017 in Studio’s Aalsmeer. Nieuw dit jaar is het intieme avondprogramma. Hiervoor zijn slechts 200 tickets beschikbaar. Tijdens het avondprogramma kun je nog meer tijd met de auteurs doorbrengen. Wij zorgen voor een bijpassend hapje en drankje en een mooimaakservice.

Masterclasses

Bezoek niet alleen de vele activiteiten en topauteurs in Studio’s Aalsmeer, maar bezoek ook zeker een van de masterclasses. Tijdens het bestellen van tickets geef je direct aan welke masterclass jou voorkeur heeft. Wil je meer leren over vormgeven, debuteren, recenseren of vertalen? Dat kan allemaal. Ontwikkel jezelf hiermee tot een nog beter auteur en literair kenner.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Tickets voor YALFest NL 2017.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Informatie
Workshop 1: Recenseren – door Bas Maliepaard (recensent Trouw)
Workshop 2: Vertalen – door Maria Postema (vertaler van o.a. Divergent & De Hongerspelen)
Workshop 3: Debuteren – door Willem Bisseling (eigenaar Sebes & Bisseling, een van de grootste Nederlandse agentschappen)
Workshop 4: Boekcovers ontwerpen – door Lennart Wolfert (vormgever van o.a. Simon vs. van Becky Albertalli en Mislukt van Iris Boter)

Adresgegevens:
Studio’s Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA AALSMEER

Reserveren van tickets:
U kunt online reserveren of telefonisch van ma t/m vr van 09:00 uur – 17:30 uur via telefoonnummer: 0900-9000-8000 (45ct/pm).
U kunt vanuit het buitenland telefonisch tickets reserveren via telefoonnummer +3120 – 79 75 464.

Hotels
Webshop
Deel deze pagina
Klantenservice