Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zapp Your Planet 2019

Kom naar de Zapp Your Planet Dag op 18 mei in Hilversum en ontmoet al je favoriete artiesten. Daar draait het allemaal om energie, het klimaat en te gekke activiteiten. Er zijn workshops, battles met Zappers, Meet & Greets met Brugklas, Furtjuh en gewoon Thomas, Kids Top20, Jeugdjournaal en exclusieve optredens van o.a. FOURCE, Stefania en Kinderen voor Kinderen. Dit wil je niet missen. Vanaf 18.00 uur kun je bij de live tv-show zijn, waar we bekend maken hoeveel Power Checks we met z’n allen hebben gedaan.

HET PROGRAMMA:

Blok 1:  11:00 – 14:00 uur

Met o.a. een persconferentie van het Jeugdjournaal, optredens van Mylene & Rosanne, Max & Anne, Wieke & DS, Anna, Kiya, REMIX en Joran Gardenier in de Kids Top 20 (natuurlijk is reporter Manou ook aanwezig), Checkpoint, workshops, meet & greets, Kinderen voor Kinderen, de Eindmusical, diverse activiteiten over energie en al je favoriete Zappers.

Blok 2:  15:00 – 19:00 uur – UITVERKOCHT!

Met o.a. optredens van FOURCE en Stefania in de Kids Top 20, Max & Anne, Anna, Kiya, REMIX, Checkpoint, workshops, meet & greets met o.a. Furtjuh, gewoon Thomas, familie Bellinga, Familie Lakap, Kinderen voor Kinderen, de Eindmusical, diverse activiteiten over energie en al je favoriete Zappers. Bij dit blok kun je tot het einde blijven en ook bij de live tv-show zijn. Je kunt alleen niet vooraan bij het podium staan. Deze plekken zijn gereserveerd voor tickets van blok 3.

Blok 3: 17:00 – 19:00 uur – UITVERKOCHT!

Wil je zeker weten dat je bij het optreden van FOURCE en Kinderen voor Kinderen in de live tv-show vooraan staat? Reserveer dan een ticket voor blok 3! Vanaf 18:00 uur start een show vanaf het hoofdpodium vol spektakel met heel veel Zappers YouTubers zoals Furtjuh en gewoon Thomas en optredens. Tijdens deze finale maken we bekend hoeveel Power Checks we met z’n allen hebben gedaan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Zapp Your Planet in Hilversum

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Tickets voor Zapp Your Planet mogen alleen gekocht worden door een ouder / verzorger.

  • Kinderen van 0 tot 2 jaar mogen gratis naar binnen
  • Ook volwassenen dienen over een ticket te beschikken

Bij dit evenement worden video en foto opnames gemaakt. Wanneer je bezoeker bent van dit evenement geef je de organisatie toestemming om deze beelden (foto en video) te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een livestream, TV show en andere communicatiedoeleinden.

Let op: Blok 2 en 3 zijn geheel uitverkocht.

Parkeerkaart:
Koop hier alvast je parkeerkaart voor Zapp Your Planet. Je kunt deze parkeerkaart bij de informatiebalie bij de ingang van Zapp Your Planet inwisselen voor een uitrijkaart.
Het voordeel hiervan, is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de betaalautomaat en gegarandeerd bent van een parkeerplaats.

Het is ook mogelijk om op de dag van het evenement het bedrag voor het parkeren bij de betaalautomaat of slagboom te voldoen.
Hiervoor wordt €1,50 per 55 minuten gerekend. Contactloos betalen is mogelijk.

Locatie:
Mediapark
André van Duinboulevard 6
1217 Hilversum NL

Organisatie
Vinke Vision B.V.

 

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Zapp Your Planet
Deel deze pagina
Klantenservice