Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zapp Your Planet 2019

Kom op zaterdag 18 mei naar de Zapp Your Planet dag in Hilversum. Het is een dag vol energie en spektakel, waar je al je favoriete Zappers en Zapp-programma’s van dichtbij kunt bewonderen. Met activiteiten waarmee we energie gaan opwekken, optredens van o.a. FOURCE, Stefania, de Kids top 20, Checkpoint, Brugklas, Spangas, meet & greets, workshops en je kunt dansen met Kinderen voor Kinderen. Teveel om op te noemen! Vanaf 18.00 uur kun je bij de live tv-show zijn, waar we bekend maken hoeveel Power Checks we met z’n allen hebben gedaan. Dat wil je niet missen. Reserveer snel je kaarten.

Blok 1:  11:00 – 14:00 uur

Met o.a. een persconferentie van het Jeugdjournaal, optredens van Mylene & Rosanne en Joran Gardenier in de Kids Top 20, Checkpoint, workshops, meet & greets, Kinderen voor Kinderen, diverse activiteiten over energie en al je favoriete Zappers.

Blok 2:  15:00 – 19:00 uur

Met o.a. optredens van Max & Anne en Wieke & DS in de Kids Top 20, Checkpoint, workshops, meet & greets, Kinderen voor Kinderen, diverse activiteiten over energie en al je favoriete Zappers. Bij dit blok kun je tot het einde blijven en ook bij de live tv-show zijn. Je kunt alleen niet vooraan bij het podium staan. Deze plekken zijn gereserveerd voor tickets van blok 3.

Blok 3: 17:00 – 19:00 uur

Wil je zeker weten dat je bij het optreden van FOURCE en Stefania vooraan staat? Reserveer dan een ticket voor de live TV-show in blok 3! Vanaf 18:00 uur start een show vanaf het hoofdpodium vol spektakel met heel veel Zappers en optredens. Tijdens deze finale maken we bekend hoeveel Power Checks we met z’n allen hebben gedaan.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Zapp Your Planet in Hilversum

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Zaterdag 18-05-2019 | Hilversum

zaterdag 18-05-2019 | 11:00

€ 5,00 | Entree

€ 5,00 | Entree

€ 3,00 | Entree

€ 8,00 | Regulier

€ 8,00 | Regulier

Prijzen zijn inclusief € 0,50 - 0,75 servicekosten per ticket. Per order wordt € 0,80 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2019-05-18 11:00:00 2019-05-18 14:00:00 Europe/Amsterdam Zapp Your Planet 2019 Mediapark - André van Duinboulevard

Tickets voor Zapp Your Planet mogen alleen gekocht worden door een ouder / verzorger.

  • Kinderen van 0 tot 2 jaar mogen gratis naar binnen
  • Ook volwassenen dienen over een ticket te beschikken

Bij dit evenement worden video en foto opnames gemaakt. Wanneer je bezoeker bent van dit evenement geef je de organisatie toestemming om deze beelden (foto en video) te gebruiken voor diverse doeleinden zoals een livestream, TV show en andere communicatiedoeleinden.

Parkeerkaart:
Koop hier alvast je parkeerkaart voor Zapp Your Planet. Je kunt deze parkeerkaart bij de informatiebalie bij de ingang van Zapp Your Planet inwisselen voor een uitrijkaart.
Het voordeel hiervan, is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de betaalautomaat en gegarandeerd bent van een parkeerplaats.

Het is ook mogelijk om op de dag van het evenement het bedrag voor het parkeren bij de betaalautomaat of slagboom te voldoen.
Hiervoor wordt €1,50 per 55 minuten gerekend. Contactloos betalen is mogelijk.

Locatie:
Mediapark
André van Duinboulevard 6
1217 Hilversum NL

Organisatie
Vinke Vision B.V.

 

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Zapp Your Planet
Deel deze pagina
Klantenservice