Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event – KNHS actie

Horse Event 2019 Ticketpoint

KNHS-leden
Als KNHS-lid ontvang je na het invullen van je relatienummer 30% korting op één dagkaart. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop, de korting wordt verrekend op de kassaprijs.
Let op: gebruik KNHS als voorcode: KNHSrelatienummer.
Ben jij FNRS-lid? Let dan op dat je jouw KNHS relatienummer invult en niet je FNRS ruiterpaspoortnummer.

1. MAAK JE KEUZE
Kies de dag van je keuze en het type ticket dat je graag wilt bestellen.

2. VUL IN
Vul hieronder je KNHSrelatienummer in om door te gaan (gebruik KNHS als voorcode). Volg de rest van het bestelproces om je tickets automatisch per mail te ontvangen. Indien gewenst kun je hier ook meteen extra tickets bestellen.

LET OP:
Je kunt je relatienummer maar 1x invoeren, daarna word je relatienummer geblokkeerd en is het niet meer bruikbaar. Rond je bestelling dus direct af, je kunt geen nieuwe bestelling maken met hetzelfde relatienummer.

Lukt het niet? Onze virtuele assistente Kees heeft 24/7 op vragen een antwoord. Je kunt met Kees chatten en online je vraag stellen via onze contactpagina.

Let op: gebruik KNHS als voorcode: KNHSrelatienummer.

Selecteer de juiste datum

Horse Event is op zaterdag 14 september geheel uitverkocht. Kom jij het leukste paardenevenement van het jaar ook bezoeken op vrijdag 13 september of zondag 15 september?

Klantenservice